Ομάδες προσπαθούν να σώσουν τον Εκιτικέ και μόλις ακούνε το κασέ του τρέχουν

10:13 13/1/2024 - Πηγή: Contra

Η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε την Ρεμς 28,5 εκατ. ευρώ για τον Ούγκο Εκιτικέ ο οποίος μετακόμισε στη γαλλική πρωτεύουσα ως τεράστιο πρότζεκτ. Ο 21χρονος επιθετικός έχει γράψει 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε γεγονός διόλου ικανοποιητικό για τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για τον παίκτη.

Έτσι, λοιπόν, η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει αλλά για να γίνει το επόμενο βήμα θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να ρίξει το κασέ του. Φέτος,

ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για της ΠΣΖ μόλις μία φορά, όμως, τα χρήματα που λαμβάνει είναι πολλά. Σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλέτενμπεργκ ο Εκιτικέ πληρώνεται 6-7 εκατ. ευρώ μεικτά.

Ο προαναφερθέντας ρεπόρτερ καταπιάνεται με τον Γάλλο επιθετικό διότι σύμφωνα με την πληροφόρησή του η Βόλφσμπουργκ και η Άιντραχτ που ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη... έστριψαν στο άκουσμα του salary. Το συμβόλαιο του Εκιτικέ με την Παρί εκπνέει το 2027 και αν δεν αλλάξει το οικονομικό στάτους δύσκολα θα βρεθεί σωτήρας της καριέρας του.

Αμφότερες οι γερμανικές ομάδες βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, όμως, για τον Ούγκο Εκιτικέ δύσκολα θα κινηθούν...

Θυμίζουμε πως ο 21χρονος παίκτης άρχισε την πορεία του στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ρεμς, πέρασε με δανεισμό από την Βέιλε της Δανίας και αργότερα μετά από δανεισμό στην ΠΣΖ, η ομάδα των αστέρων επέλεξε να τον μονιμοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομάδες, Εκιτικέ,omades, ekitike