Ρεάλ: Ο Κέπα έχει βρει την Ιθάκη του και θέλει να κερδίσει το στοίχημα

14:14 12/1/2024 - Πηγή: Contra

Για τον δανεισμό του Κέπα Αριζαμπαλάγκα κινήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι λίγο μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Τιμπό Κουρτουά.

Ο Ισπανός γκολκίπερ πήρε αμέσως φανέλα βασικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν 1 μήνα και έφερε στο προσκήνιο τον Λούνιν.

Με την επιστροφή του Κέπα πλέον ο Αντσελότι έχει πάρει την απόφαση να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής

ανάμεσα στους δύο και πλέον μπαίνοντας στο δεύτερο μισό της σεζόν τα δεδομένα είναι απλά.

Στο συμβόλαιο του Κέπα δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά ο Ισπανός θέλει να αποδείξει πως αξίζει να έχει μία θέση στο ρόστερ των Μαδριλένων και την ερχόμενη σεζόν.

Μεγάλο εμπόδιο σίγουρα αποτελούν οι απαιτήσεις της Τσέλσι. Οι "μπλε" έκαναν δικό τους τον παίκτη αντί του ποσού των 80.000.000 ευρώ το 2018 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και δεν φέρονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 30.000.000 ευρώ.

Πάντως με την επάνοδο του Κουρτουά η θέση του 1ου τερματοφύλακα θα καπαρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες με το μέλλον να μοιάζει εξίσου δύσκολο για τους Κέπα και Λούνιν, καθώς το συμβόλαιο του Βέλγου εκπνέει το 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εταιρεία πούλησε 225.000 είδωλα του Χάλαντ και πλούτισε

Ήρθε από το Μεξικό με "ψίχουλα", σκοράρει κατά ρίπας και χτυπάει την πόρτα της Premier League

Ο Ντιέγκο Κόστα "έφαγε" μεγάλη πόρτα και πλέον βρίσκεται στα... αζήτητα

Keywords
Τυχαία Θέματα