Παίκτης απέρριψε τα χρήματα της ζωής του από Σαουδική Αραβία για να μείνει Τσέλσι

10:09 17/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο εξτρέμ της Τσέλσι, με παρελθόν στην Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα, αποφάσισε να αρνηθεί μία πρόταση που λίγοι θα απέρριπταν γιατί ήθελε να παραμείνει στους «Μπλε» για δεύτερη χρονιά.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ φέρεται πως αν συμφωνούσε να πάει στην Σαουδική Αραβία θα τριπλασιαζόντουσαν οι απολαβές του, οι οποίες αυτή την στιγμή κυμαίνονται στις 300.000 λίρες την εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ένας από του πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νασρ.

Τα νούμερα

Ο πρώην διεθνής Άγγλος εντάχθηκε

στους Λονδρέζους από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2022 με πενταετές συμβόλαιο και στην πρώτη του σεζόν σημείωσε εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, αυτά τα γκολ δεν ήταν αρκετά για να αποτρέψουν την 14η θέση, τη χαμηλότερη θέση του συλλόγου από το 1994, ενώ και η φετινή σεζόν δεν έχει θετικό αντίκτυπο.

Ο Σύλλογος δεν ήταν ευχαριστημένος με τα νούμερα της ομάδας, αλλά και του Άγγλου επιθετικού, επομένως αν ο Στέρλινγκ αποδεχόταν τα χρήματα, τότε πολύ πιθανόν να είχε γίνει μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή προς την Άπω Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπάγερν κοιτά προς Τσάμπι Αλόνσο, ο Τούχελ στον αέρα

Η κίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ που έγινε το μυστικό για να μην κλείσει η πόρτα της Ρεάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παίκτης, Σαουδική Αραβία, Τσέλσι,paiktis, saoudiki aravia, tselsi