Παραδοχή για Τονάλι: "Είναι εθισμένος στον τζόγο, το παλεύει..."

16:04 17/10/2023 - Πηγή: Contra

Το σκάνδαλο που εμπλέκει Ιταλούς ποδοσφαιριστές συνεχίζει να ταλανίζει το άθλημα με τον ατζέντη του Σάντρο Τονάλι να παραδέχεται σε δηλώσεις του πως ο παίκτης που εκπροσωπεί παλεύει με τον εθισμό του στα τυχερά παίγνια. Τη σχετική ανάρτηση με την τοποθέτηση του Τζουζέπε Ρίζο έκανε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

"Ο Σάντρο υποφέρει από τον εθισμό του στον τζόγο. Παλεύει να το ξεπεράσει και είμαι σίγουρος πως θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη. Είναι στεναχωρημένος και σοκαρισμένος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Νιουκάστλ για την υποστήριξή της

στον Σάντο. Προπονείται και μπορεί να παίξει το Σάββατο

Εύχομαι αυτό το πάθος να βοηθήσει να σωθεί η ζωή του Σάντο όπως και άλλων νεαρών που έχουν επηρεαστεί από το ίδιο πρόβλημα. Ο Σάντρο καταλαβαίνει πως πρέπει να συγκεντρωθεί στο πρόβλημά του και να κοιτάξει κατάματα τον εθισμό στον τζόγο με δύναμη και αποφασιστικότητα".

Θυμίζουμε πως όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο τόσο ο Τονάλι όσο και ο Ζανιόλο "κόπηκαν" από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας και πλέον παλεύουν για να μειώσουν τις ενδεχόμενες ποινές τους.

Όσον αφορά στον Σάντρο Τονάλι ιταλικό Μέσο ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής θα κάνει συνεδρίες για να ξεφύγει από τον εθισμό του...

Keywords
Τυχαία Θέματα