Παρί: Επισημοποίησε το "χουνέρι" στους τρεις φευγάτους ο Ενρίκε

13:15 12/8/2023 - Πηγή: Contra

Το είπε και το έκανε ο Λουίς Ενρίκε καθώς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής του τρεις φευγάτους για την πρώτη αγωνιστική της Ligue1, εν αναμονή των τελικών αποφάσεων για το μέλλον τους.

Ο λόγος για τους Κιλιάν Εμπαπέ, Μάρκο Βεράτι και Νεϊμάρ δεν βρίσκονται και επίσημα στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για τον Γάλλο σταρ η ιστορία είναι γνωστή. Έχει ξεκαθαρίσει εδώ και 2 μήνες στην Παρί πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά

επιθυμεί να αγωνιστεί για άλλη μία φορά στην ομάδα και έπειτα να αποχωρήσει ως ελεύθερος με προορισμό, κατά πάσα πιθανότητα, την Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Όσον αφορά τους άλλους δύο, ο Νεϊμάρ έχει ζητήσει να φύγει καθώς νιώθει ότι το κλίμα στο Παρίσι δεν τον σηκώνει, δείγμα και των πρόσφατων αποδοκιμασιών που σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του. Στόχος του μοιάζει να είναι η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα.

Για τον Βεράτι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, Η Παρί έχει στα χέρια της πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ από την Αλ Χιλάλ η οποία όμως δεν έχει γίνει αποδεκτή, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να ζητάει ποσό άνω των 70.000.000 ευρώ και να είναι ιδιαίτερα ξενερωμένος από την στάση του Ιταλού ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σέρχιο Ράμος: Αυτή είναι η επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Ισπανού στόπερ

Η Μπάγερν μετά τον Κέιν πήγε και για άλλο μπαμ αλλά έφαγε "χ" στο... παρά πέντε

Ποιος Νεϊμάρ; Άλλη βόμβα θέλει να ενεργοποιήσει η Μπαρτσελόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα