Πόλεμος στις ακαδημίες Σίτι - Γιουνάιτεντ: Οι Πολίτες απάντησαν στην αρπαγή των δίδυμων γιων του Φλέτσερ

12:19 23/9/2023 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τα πάντα για να καταφέρει να κρατήσει στις ακαδημίες το εξαιρετικό ταλέντο Χάρισον Πάρκερ ο οποίος σήκωσε σκόνη γύρω από τ' όνομά του μόλις στα 17 του χρόνια. Οι Κόκκινοι Διάβολοι προσέφεραν περισσότερα χρήματα στον παίκτη σε σύγκριση με την Σίτι, αλλά ο εκείνος προτίμησε να πει το "ναι" στους Πολίτες.

Αυτή ήταν μια γερή απάντηση της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στην μισητή αντίπαλο έπειτα από το θέμα που δημιουργήθηκε με τους γιους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ, Ντάρεν

Φλέτσερ. Συγκεκριμένα, φεύγοντας από το Έτιχαντ οι Τζακ και Τάιλερ Φλέτσερ υπέγραψαν με την προοπτική να αγωνιστούν στο μέλλον στο Όλντ Τράφορντ.

Από την άλλη για τον Πάρκερ έγινε πραγματική μάχη αφού η Σίτι εκτός από την Γιουνάιτεντ είχε να αντιμετωπίσει και να νικήσει άλλες τέσσερις κορυφαίες ομάδες, σύμφωνα με πληροφορία του Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Θυμίζουμε πως η Σίτι πρόσφατα πήρε παίκτη και από την Γουέστ Χαμ και συγκεκριμένα τον Ντιβάιν Μουκάσα.

Σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση Φλέτσερ είναι πως ο παλαίμαχος παίκτης δουλεύει στην Γιουνάιτεντ ως Τεχνικός Διευθυντής, ωστόσο σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ δεν είχε συμμετοχή στην απόκτηση των δύο γιών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Σίτι - Γιουνάιτεντ, Πολίτες, Φλέτσερ,polemos, siti - giounaitent, polites, fletser