Ρεάλ: Χάλαντ, Εμπαπέ η ρήτρα μυστήριο και στο βάθος Μπέλιγχαμ

12:25 11/11/2023 - Πηγή: Contra

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι, θα μείνει ήσυχη στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και οποιαδήποτε κίνηση θα την επιχειρήσει το καλοκαίρι. Το αριστερό μπακ, ίσως και η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο από τη θέση του κεντρικού επιθετικού. Τα πολλά χρήματα θα πέσουν για τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Χοσέλου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τα σημερινά δεδομένα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

και πρόσφατα η Ρεάλ με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως δεν κινείται για τον παίκτη. Πολλοί πιστεύουν ότι η τοποθέτηση της κορυφαίας ομάδας του Champions League ήταν μία κίνηση τακτικής για να θολώσει τα νερά αφού μπορεί να διαπραγματευτεί με τον Γάλλο από Γενάρη διότι εάν αποδειχθεί πως το κάνει προτού την επιτρεπόμενη περίοδο τότε η Παρί έχει κάθε δικαίωμα να διασφαλίσει τα συμφέροντά της νομικά.

Πλέον, όμως, τα ισπανικά Μέσα έχουν αρχίσει να εικάζουν ότι ενδεχομένως η Ρεάλ πράγματι να μην ασχολείται με τον Εμπαπέ και να τα δώσει όλα το καλοκαίρι για τον Έρλινγκ Χάλαντ. Όλα αυτά βασίζονται σε αυτή τη ρήτρα που κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξή της και αφορά ενδεχόμενο go των Μαδριλένων για τον Νορβηγό και απόκτησή του μ' ένα ποσό που φημολογείται ότι αγγίζει τα 200.000.000 ευρώ.

Επίσης, οι Ισπανοί στέκονται και στην πρόσφατη επίσκεψη της Ραφαέλα Πιμέντα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η "κληρονόμος" του Μίνο Ράιολα, πάντως, αρνήθηκε ότι ταξίδεψε στην Ισπανία για να μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Χάλαντ σε σχετική ερώτηση που της έγινε. Ένα άλλο κομμάτι της ιστορίας που χρησιμοποιούν στην Ιβηρική σχετίζεται με τη φιλία του Έρλινγκ με τον ηγέτη της Ρεάλ, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν σενάρια των ισπανικών Μέσων. Το μόνο σίγουρο είναι στην όλη ιστορία είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι θα πάει για κάτι μεγάλο στην επίθεση. Ο εκλεκτός, τα χρήματα που θα δοθούν κι όλο το παρασκήνιο της ιστορίας αυτής έχουν μείνει στο σκοτάδι προς το παρόν τουλάχιστον.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Το "πανηγύρι" της παρέας του Εμπαπέ μόλις έμαθε για την κλήση του νέου σταρ της Γαλλίας

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κυνηγά την αποκάλυψη της Premier League που ο Πεπ "άφησε" το 2019

Πρώην αστέρι της Μπαρτσελόνα αφήνει την Σαουδική Αραβία και "ψάχνεται" για Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα