Αδελαΐδα: Εύκολα στον τελικό ο Λεχέτσκα (vid)

Την πρόκριση για τον τελικό του Adelaide International πανηγύρισε ο Γίρι Λεχέτσκα, που επικράτησε εύκολα του Σεμπάστιαν Κόρντα με 6-2, 6-1, και οδεύει προς τον πρώτο του φετινό, αλλά και συνολικά, τίτλο του.

Ο 22χρονος Τσέχος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλό του, τελειώνοντας το ματς με 22 winners, 7 άσους, ενώ υπέπεσε σε 6 αβίαστα και ένα διπλό λάθος. Είχε 77% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο service και έσωσε κάθε BP του Αμερικανού (3/3).

Στο 1ο set ξεκίνησε εντυπωσιακά με 3 σερί

κερδισμένα games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0). Κράτησε τη διαφορά ως έχει ως το 7ο game (5-2), και στο φινάλε του πρώτου μέρους έκανε νέο break, για να σερβίρει και πάλι πρώτος στη συνέχεια (6-2).

Στο 2ο set άρχισε εκ νέου τις προσπάθειές του με σερί τριών κερδισμένων games και break (3-0). Απάντησε ο Κόρντα με υπεράσπιση του service του, αλλά με νέο σερί ο Λεχέτσκα κλείδωσε τη νίκη, και προκρίθηκε στον τελικό της ATP 250 διοργάνωσης.

Στον άλλον ημιτελικό, ο Τζακ Ντρέιπερ έκαμψε την αντίσταση του No8 του ταμπλό, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, και επικράτησε με 7-6(2), 6-4, μετά από μία ώρα και 37 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, εξασφαλίζοντας τη θέση του στον τελικό.

Hecka strong @jirilehecka powers past Sebi Korda 6-2 6-1 to reach his second career ATP final at #AdelaideTennis pic.twitter.com/BwETsC5mZu

Tennis TV (@TennisTV) January 12, 2024

SINGLES | DOUBLES | SCHEDULE  (+9h)

The post Αδελαΐδα: Εύκολα στον τελικό ο Λεχέτσκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα