Τα αντίμετρα της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Ντεμπελέ: Θα απαντήσει στην Παρί με τον "εφιάλτη" της

14:16 31/7/2023 - Πηγή: Contra

Στην Ισπανία θεωρούν βέβαιη τη φυγή του Ουσμάν Ντεμπελέ με προορισμό το Παρίσι, ωστόσο η Mundo Deportivo στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το θέμα οδεύει σε πόλεμο μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν με τους Καταλανούς να είναι έξαλλοι.

Οι Μπλαουγκράνα, όπως λέει το δημοσίευμα, εάν δουν την ΠΣΖ να ενεργοποιεί τη ρήτρα των 50.000.000 ευρώ τότε θα προχωρήσουν σε καταγγελία απέναντί της μπροστά

στα αρμόδια όργανα της UEFA. Συγκεκριμένα, η Μπάρτσα φέρεται να αναφέρει στους κύκλους ότι θα ζητήσει από την Ομοσπονδία να ερευνήσει την Παρί για το πόσο πειστεί είναι στους κανόνες του FFP και από που προέρχονται όλα της τα έσοδα. Αυτό είναι ένα πονεμένο ζήτημα...

Επίσης, κάτι σημαντικό στο σίριαλ Ντεμπελέ είναι πως η ρήτρα των 50.000.000 ευρώ που από 1η Αυγούστου θα γίνει 100.000.000 ευρώ είναι πάνω στον παίκτη. Τι σημαίνει αυτό; Πως τα χρήματα της αποδέσμευσής του πρέπει να τα εμφανίσει ο Γάλλος κι όχι να τα καταθέσει το κλαμπ.

Άρα, πρόχειρα, η ΠΣΖ πρέπει να βάλει σ' ένα λογαριασμό στο όνομα του ποδοσφαιριστή ή του δικηγόρου του τα 50.000.000 ευρώ κι αυτοί με τη σειρά τους να τα πάνε στην Καταλονία κάτι που συνεπάγεται την καταβολή φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και του αναλογούντος ΦΠΑ. Σίγουρα υπάρχει λύση για όλα, αλλά το θέμα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο και εύκολο.

Πάντως, έχει γραφτεί τελευταία και κάποια άρθρα που θέλουν τον Ντεμπελέ να προσπαθεί να περάσει προς την πλευρά της Μπαρτσελόνα ότι ο ίδιος δεν θέλει να γίνει η δουλειά με τα 50.000.000 ευρώ και η δουλειά μεταξύ των δύο ομάδων να γίνει με άλλα χρήματα, ίσως περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Ντεμπελέ, Παρί,bartselona, ntebele, pari