Τσέλσι και Σίτι για Ετσεβέρι πού κολλάει η προσπάθεια της Μπάρτσα για τον "νέο Μέσι"

13:14 17/12/2023 - Πηγή: Contra

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι της Ρίβερ Πλέιτ γνωστός και ως "διαβολάκος" στην πατρίδα του έχει προκαλέσει φρενίτιδα γύρω από το όνομά του ενώ ήδη φέρει τον ασήκωτο χαρακτηρισμό του "νέου Μέσι".

Σε περίπτωση που η ομάδα του δεν προλάβει να αλλάξει τους όρους στο συμβόλαιό του τότε κινδυνεύει να τον χάσει μ' ένα ποσό που ουδεμία επαφή δεν έχει με την προοπτική του.

Στο ρεπορτάζ του ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ασχολείται εντατικά με την υπόθεση του 17χρονου μεσοεπιθετικού σημειώνοντας ότι τόσο η Τσέλσι όσο και Μάντσεστερ Σίτι έχουν προχωρήσει

τις επαφές τους για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα που έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της για τον ανερχόμενο σούπερ σταρ -σύμφωνα πάντα με τον Ρομάνο- παραμένει στο παιχνίδι αλλά το θέμα γίνεται περίπλοκο λόγω του Financial Fair Play.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ετσεβέρι (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά για τα κατορθώματά του) αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ, ενώ τις τελευταίες ημέρες του μάρκετ τον Ιανουάριο θα ανέβει στα 30.000.000 ευρώ. Όπως διαβάσατε παραπάνω η Ρίβερ δίνει τη δική της μάχη για να μπορέσει να κάνει νέο συμβόλαιο στον παίκτη της αλλάζοντας κατά κύριο λόγο τις ρήτρες που κάνουν εύκολη τη μεταγραφή του γεννημένου το 2006 wonderkid.

Διαβάστε περισσότερα

Όσκαρ, ο τελευταίος των Μοϊκανών στην Κίνα έχει βάλει στην τράπεζα αδιανόητο ποσό

Ο παίκτης-βράχος του Αλόνσο, η παρεξήγηση με τη ρήτρα αποδέσμευσης και η Λίβερπουλ

Πού έχει χαθεί ο Γιουσουφά Μουκοκό το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ;

Keywords
Τυχαία Θέματα