Βόμβα και στην Μπάρτσα, φεύγει ο Τσάβι

01:31 28/1/2024 - Πηγή: Contra

Οι συνθήκες αναμφίβολα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές μετά την ήττα με 5-3 της Μπαρτσελόνα από την Βιγιαρεάλ καθώς και τον πρόσφατο αποκλεισμό της από το Copa Del Rey. Όμως κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Τσάβι πως θα αποχωρίσει από το club το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Παρόλο λοιπόν που το συμβόλαιο του Καταλανού coach

ολοκληρώνεται το 2025, η απόφαση του αυτή έρχεται να ταράξει τα νερά του συλλόγου, ο οποίος μέχρι πρότινος φαινόταν να τον στηρίζει. Με τα καινούρια δεδομένα, δημιουργείτε μια ειδική συνθήκη στο περιβάλλον της ομάδας. Από την μία η συσπείρωση όλων και η αφοσίωση στους υπόλοιπους στόχους, και από την άλλη, η διαδικασίες για την εύρεση νέου προπονητή.

Μερικές από τις δηλώσεις του Τσάβι στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ήταν οι εξής:

"Το συναίσθημα του να είσαι προπονητής της Μπάρτσα είναι δυσάρεστο, είναι σκληρό, νιώθεις ότι δεν σε σέβονται πολλές φορές, ότι η δουλειά σου δεν εκτιμάται και είναι τρομερή καταπόνηση της ψυχικής υγείας, της διάθεσης, είμαι πολύ θετικός τύπος, αλλά η ενέργεια πέφτει σε σημείο που λες ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω."

"Και έτσι είναι, το έχω αποφασίσει εδώ και καιρό και είναι μια κατάσταση που ήδη επηρεάζει τον σύλλογο. Και μετά πρέπει να αποφασίσω ότι φεύγω στις 30 Ιουνίου χωρίς άλλη καθυστέρηση", αποκάλυψε ο Ισπανός.

Και συνέχισε: "Αν είχαμε κερδίσει 3-2, ίσως δεν θα το έλεγα σήμερα, αλλά ίσως την επόμενη εβδομάδα, ήταν να βρω τη στιγμή, το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Δεν το έχω πει στους παίκτες, αύριο θα τους μιλήσω, σήμερα τους έχω δει πολύ τσακισμένους, είναι ένας από τους λόγους αυτής της αλλαγής δυναμικής, δεν τους αξίζει η κατάσταση που περνάμε".

Ο Καταλανός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των "Μπλαουγκράνα" τον Νοέμβριο του 2021, μετά από μία διετία στην Αλ Σαντ. Επί των ημερών του η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα και το Super Cup Ισπανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη υπόσχεση του Κλοπ στους φιλάθλους της Λίβερπουλ στο πικρό αντίο

Γιατί η Λεβερκούζεν ελπίζει στην παραμονή Αλόνσο που προορίζεται για διάδοχος του Κλοπ

Keywords
Τυχαία Θέματα