Ξέμειναν ή θα το κόψουν; Αυτοί είναι οι πέντε πιο "ακριβοί" ελεύθεροι

12:19 3/10/2023 - Πηγή: Contra

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και μόνο λίγοι δεν είναι οι παίκτες από το πάνω ράφι που έχουν μείνει χωρίς ομάδα. Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους πιο ακριβούς εξ αυτών, βάσει των στοιχείων που παρουσιάζει το transfermarkt.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Νταβίντ Ντε Χέα. Ο 32χρονος Ισπανός γκολκίπερ αποχώρησε το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ελεύθερος και παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

θέλει να επιστρέψει μόνο για κάποια ομάδα από το πάνω ράφι. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 13.000.000 ευρώ.

Χωρίς ομάδα βρίσκεται και ο Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αυτό το διάστημα κάνει προπονήσεις με την Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συμφωνία στον ορίζοντα. Η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt κυμαίνεται στα 8.000.000 ευρώ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά και ο Τσέκα. Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά από την αποχώρησή του από την Ρεν και πλέον περιμένει τον Γενάρη για να εξετάσει διεξοδικά τις επιλογές του. Στα 6.000.000 ευρή η χρηματιστηριακή του αξία.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το όνομα του Εντέν Αζάρ. Ο 32χρονος Βέλγος αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης έναν μόλις χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του φέρεται πως άμεσα θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η αγωνιστική απραξία των τελευταίων χρόνων έχει "ρίξει" την αξία του στα 5.000.000 ευρώ.

Η πεντάδα των πιο "ακριβών" κλείνει με το όνομα του Ζαν Φιλίπ Γκμπαμίν ο οποίος αποχώρησε τη τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου από την Έβερτον. Ο 28χρονος Ιβοριανός αμυντικός αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα που τον κράτησαν πίσω. Η τίμη του κυμαίνεται στα 4.800.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Απίθανος Ζλάταν: Απέρριψε κορυφαίο κλαμπ στα 17 του επειδή δεν του άρεσαν τα δοκιμαστικά

Η Ίντερ Μαϊάμι θα κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο απωθημένο του Μέσι

Ο Μπέκαμ έκανε ταξίδι αστραπή για να φέρει άλλον έναν παικταρά στο Μαϊάμι

Keywords
Τυχαία Θέματα