Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του Αλμέιδα στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα τόσο κακή είχε να εμφανιστεί από πέρυσι στην αρχή. Όταν δηλαδή μάθαινε την ομάδα του ο Αργεντινός. Σε ματς που είχε παίξει ακόμα και με 3άδα στην άμυνα. Τόσο κακή όσο ήταν στην Κρήτη η αλήθεια είναι πως δεν είχε εμφανιστεί σχεδόν ποτέ.

Ούτε πέρυσι, ούτε φέτος.

Η ΑΕΚ στην Κρήτη έχασε δίκαια. Δικαιότατα.

Από μια ομάδα καλύτερη με σοβαρή τακτική προσέγγιση που δείχνει πως φέτος μπορεί να είναι και το καλύτερο σύνολο μετά το Big4. Θα δείξει βέβαια.

Αυτό που ήταν σοκαριστικό για την ΑΕΚ και που ο Αλμέιδα επέμεινε για περίπου 60-65 λεπτά ήταν το δίδυμο των Γαλανόπουλου, Σιμάνσκι. Δεν έκαναν τίποτα. Καλά όχι ότι έκαναν οι συμπαίκτες τους αλλά οι δυο τους στο κέντρο ήταν λες και συναντήθηκαν πρώτη φορά έξω από το γήπεδο και μπήκαν να παίξουν.

Δεν κάλυυπταν χώρους αμυντικά, δεν μπορούσαν να πάρουν μπάλα επιθετικά. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Το κακό είναι πως ο Αλμέιδα φάνηκε να είναι δέσμιος αυτού του διδύμου. Ο Γιόνσον ήταν εκτός, ο Πινέδα δεν μπορεί να παίζει συνεχώς, ο Μάνταλος έμεινε έξω λίγο πριν τη σέντρα. Άρα μονόδρομος.

Το κακό είναι πως το πλήρωσε. Ρηξικέλευθο θα ήταν να έπαιζε κάποιος άλλος εκεί (π.χ. Τσούμπερ, Πιζάρο) από την αρχή αλλά τώρα υποθέσεις εργασίας κάνει η στήλη.

Η ΑΕΚ πάντως έμεινε πίσω στη βαθμολογία. Το -8 που ακόμα και αν γίνει -5 με νίκη επί του Παναιτωλικού δεν είναι μικρό. Τώρα θα πρέπει να πετάξει βαθμούς ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα