Game Awards 2020 – Live σχολιασμός

Παρακολουθούμε και σχολιάζουμε το τελευταίo μεγάλο gaming event του 2020.

Ελλείψει Ε3, Gamescom, Tokyo Game Show και άλλων μεγάλων ή μικρότερων gaming εκδηλώσεων αυτήν την απίστευτη χρονιά, τα Game Awards, τα… Όσκαρ των videogames, είναι η εκδήλωση που αναμένεται να τραβήξει

το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών από όλο τον κόσμο.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η ομάδα του GameOver.gr θα ξενυχτίσει, και περίπου από τις 01:45 της Παρασκευής 11/12 μέχρι και περίπου τις 06:00 το ξημέρωμα, θα είναι στα μικρόφωνα για σχολιασμό όσων θα δούμε στην εκδήλωση αυτή. Και τι αναμένεται να δούμε; Leaks έχουν γίνει αρκετά, αλλά δεν θα αναλωθούμε στην αναπαραγωγή τους. Απλά θα θυμίσουμε ότι στην αντίστοιχη εκδήλωση του 2019 είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το Xbox Series X. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τη σημασία που προσπαθεί να δώσει η βιομηχανία στην εκδήλωση αυτή. Οπότε, πέρα από τις βραβεύσεις των καλύτερων παιχνιδιών για το 2020, περιμένουμε αρκετές και σημαντικές ανακοινώσεις.

Όσοι έχετε πολλή όρεξη, μπείτε στο κανάλι μας από νωρίς, γιατί θα υπάρξει… pre-show με τον Νικόλα Μαρκόγλου να παίζει Cyberpunk 2077.

To Live θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι μας στο YouTube.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας ή να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post Game Awards 2020 – Live σχολιασμός appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα