GameOver Webcast #501

Με το Elden Ring, το νέο παιχνίδι της FromSoftware και της Bandai Namco, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της βιομηχανίας κατά τις τελευταίες ημέρες, αναπόφευκτα στο GameOver Webcast #501, που θα μεταδοθεί την τελευταία ημέρα του ημερολογιακού χειμώνα -τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 22:00- το εν λόγω παιχνίδι θα είναι το κύριο θέμα της

συζήτησής μας. Δεν θα λείψει, βεβαίως, σχολιασμός της επικαιρότητας (gaming και μη…), αναφορά σε άλλα παιχνίδια που παίζουμε το τελευταίο διάστημα και, βεβαίως, η κλήρωση του πλούσιου διαγωνισμού μας για τη συμπλήρωση πεντακοσίων αριθμημένων εκπομπών.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

Οι νικητές του διαγωνισμού “GameOver Webcast #500”Minas Tsiclis – ReturnalT_K_L_L_LUIGI – Ghost of Tsushimamunkinnousu – Controller SpartanJohn Chachalis – Ghost of TsushimaΘοδωρής Αλεξάκης – In My ShadowSocrates Koutsikos – In My ShadowDr. Strangelove – DualSenseAkis Papa – Headset Spartan

Οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπογράφοντα το κείμενο, στη διεύθυνση [email protected] για να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.

The post GameOver Webcast #501 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα