Επίσημη η ένατη γενιά Pokemon

Η ένατη γενιά Pokemon και updates για τους υφιστάμενους τίτλους Pokemon αποτέλεσαν το περιεχόμενο της σημερινής (27/2) παρουσίασης “Pokemon Presents”.

Τα επερχόμενα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet παρουσιάστηκαν μέσα από ένα σύντομο teaser trailer. Στη νέα

περιοχή του κόσμου των Pokemon θα συναντήσουμε πλάσματα που έχουμε ήδη γνωρίσει στο παρελθόν. Ο οπτικός τομέας δίνει την αίσθηση μιας βελτιωμένης εκδοχής της μηχανής του Pokemon Legends Arceus. Μάλιστα, τα Scarlet/Violet θα είναι και τα πρώτα πλήρως open-world παιχνίδια της σειράς, δίνοντας πλήρη ελευθερία εξερεύνησης. Προς το τέλος είδαμε και τα τρία νέα starter Pokemon. Πρόκειται για τα Sprigatito (χόρτου), Fuecoco (φωτιάς) και Quaxly (νερού). Η ένατη γενιά Pokemon, με τους τίτλους Pokemon Scarlet και Pokemon Violet είναι προγραμματισμένη για το τέλος του 2022.

Οι υπόλοιπες ανακοινώσεις της παρουσίασης έχουν ως εξής:

Pokemon GO: Από την 1η Μαρτίου τα Pokemon της περιοχής Alola θα είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι.Pokémon Masters EX: Νέο περιεχόμενο και δωράκι 3,000 Gems μετά τη λήξη της παρουσίασης.Pokemon Café ReMix: Αυξημένες ευκαιρίες για την προσθήκη ενός Shiny Piplup στο rooster από σήμερα και για 4 ημέρες. Pokémon UNITE: To Duralodon έρχεται να προστεθεί στα διαθέσιμα licences. Η καμπάνια για την απόκτηση του Hoopa licence είναι ακόμα σε εξέλιξη. Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl: Μέσα στην ημέρα θα προσφερθεί το Oak’s Letter μέσω του Mystery Gift. Αυτό το αντικείμενο ξεκλειδώνει το in-game event για την αιχμαλωσία του Shaymin. Pokémon Legends Arceus: Διαθέσιμο ήδη είναι το Daybreak update. Αυτό θα προσφέρει περισσότερα outbreaks απο Pokémon που είναι πιο σπάνια, αλλά και νέες αναμετρήσεις με εκπαιδευτές.

The post Επίσημη η ένατη γενιά Pokemon appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα