Hell is Us: νέος τίτλος από τη Nacon και τη Rogue Factor

Η Nacon ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Hell is Us ενός νέου τίτλου, στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται η ομάδα ανάπτυξης Rogue Factor.

Δημιουργός και υπεύθυνος παραγωγής του project είναι ο Jonathan Jacques-Belletête, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex:

Mankind Divided και στον πλέον πρόσφατο τίτλο Marvel’s Guardians of the Galaxy. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nacon το Hell is Us είναι το πιο φιλόδοξο project που έχουν αυτή τη στιγμή.

Το Hell is Us είναι ένας action-adventure τίτλος τρίτου προσώπου, που εκτυλίσσεται σε μια κατεστραμμένη από εμφύλιο πόλεμο χώρα. Ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι “ημι-ανοικτός”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εκδότρια εταιρεία, και ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού προσπαθεί να ανακαλύψει περισσότερα για το παρελθόν του. Ο κόσμος του παιχνιδιού αυτοσυντηρείται και παράλληλα κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό που συνδέεται με την εμφάνιση υπερφυσικών οντοτήτων. Το φαινόμενο αυτό αποκαλείται από τους πολίτες της συγκεκριμένης χώρας “The Calamity”. Ο πρωταγωνιστής καλείται να μάθει πώς μπορεί να νικήσει αυτά τα όντα, χρησιμοποιώντας ειδικά κατασκευασμένα όπλα.

Explore the dark side of human nature as you face a mysterious calamity in #HELLisUS, an action-adventure game developed by @TheRogueFactor.

Coming to PlayStation 5, Xbox Series X|S and PC in 2023.

Learn more: https://t.co/qsUDdd6VK6 pic.twitter.com/3Ys3uSTnOW

Hell is Us (@HELLisUSgame) April 12, 2022Εξερεύνηση και περιπέτεια

Η Nacon επισημαίνει ότι το Hell is Us θα αποτελέσει ένα νέο είδος παιχνιδιού στο οποίο οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν το περιβάλλον και να συλλέξουν πληροφορίες μόνοι τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Jonathan Jacques-Belletête:

«Ο στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την αληθινή περιπέτεια και εξερεύνηση. Δεν υπάρχει η ανάγκη για λεπτομερές quest log ή ενδείξεις για τοποθεσία πάνω στον χάρτη: Θέλουμε οι παίκτες να νιώσουν τον ενθουσιασμό μιας περιπέτειας, καθοδηγούμενοι από τα συναισθήματά και τα ένστικτά τους.»

Ο Alain Falc, διευθύνων σύμβουλος της Nacon, δήλωσε ενθουσιασμένος για τον συγκεκριμένο τίτλο, ο οποίος είναι ο πρώτος της Rogue Factor από τότε που εξαγοράστηκε από τη Nacon. Επίσης, ανέφερε ότι σαν εταιρεία στηρίζουν τις πρωτότυπες ιδέες για νέα παιχνίδια και το Hell is Us αποτελεί μία τέτοια. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώσουν τους ερχόμενους μήνες.

Ο τίτλος αναπτύσσεται σε Unreal Engine 5 και θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 για PC, Playstation 5 και Xbox Series X|S.

The post Hell is Us: νέος τίτλος από τη Nacon και τη Rogue Factor appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα