Physint: Νέος τίτλος δια χειρός Hideo Kojima

Αν και το Death Stranding 2: On The Beach βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, εν τούτοις αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό για τον Hideo Kojima, καθώς η Kojima Productions εργάζεται σε κάτι που θυμίζει αρκετά το στυλ της σειράς Metal Gear Solid. Στα πλαίσια, λοιπόν, της πρώτης State of Play παρουσίασης για

το 2024, ο Kojima βρέθηκε επί σκηνής με τον Hermen Hulst της Sony για να ανακοινώσει ένα νέο action espionage project με το όνομα Physint.

Αν και δεν παρουσιάστηκε κάποιο in-game υλικό ή, τουλάχιστον, κάποιο concept artwork, ο Kojima δήλωσε ότι το Physint θα αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα ενός νέου, πρωτότυπου IP, η πλήρης ανάπτυξη του οποίου θα ξεκινήσει αφού η Kojima Productions κυκλοφορήσει το Death Stranding 2: On The Beach. Ο Kojima ανέφερε επίσης πως ενώ το Physint θα είναι ένα βιντεοπαιχνίδι, θα είναι “επίσης μια ταινία ταυτόχρονα όσον αφορά στην εμφάνιση, την ιστορία, το θέμα, το καστ, την ερμηνεία, την ενδυμασία και τον ήχο”.

Δυστυχώς, ο Kojima δεν αποκάλυψε περισσότερα για το νέο projecτ. Φαίνεται, ωστόσο, ότι συνεργάζεται στενά με την ευρύτερη Sony ως προς την υλοποίησή του, καθώς έκανε ειδική αναφορά στα μουσικά και κινηματογραφικά τμήματα της εταιρείας που αναμένονται να συνδράμουν. Σημείωσε επίσης πως το Physint αναμένεται να αποτελέσει την “κορύφωση της δουλειάς του”, μιας που θα πρόκειται για ένα project που θα μειώσει ακόμα περισσότερο τα διακριτά όρια μεταξύ ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο εγχείρημα του Kojima στο μέλλον.

The post Physint: Νέος τίτλος δια χειρός Hideo Kojima first appeared on GameOver.

The post Physint: Νέος τίτλος δια χειρός Hideo Kojima appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα