Resident Evil Village: Νέες, φιλόδοξες δηλώσεις από την Capcom

Μέσω του IGN, η Capcom προέβη σε αρκετά φιλόδοξες, νέες δηλώσεις σχετικά με την πολυ-αναμενόμενη, επόμενη προσθήκη της survival-horror σειράς Resident Evil, καθώς δημοσιοποίησε, επίσης, και νέα στιγμιότυπα από τον επερχόμενο τίτλο.

Όπως αναφέρει ο Peter Fabiano, Producer για το Resident Evil Village:

“Πραγματικά είμαστε ενθουσιασμένοι, που οι φανς θα βιώσουν το Resident Evil Village, όταν κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Θεωρούμε ότι αποτελεί μία συσσώρευση όλων των καλύτερων στοιχείων των παιχνιδιών Resident Evil από τα τελευταία 25 χρόνια, με όλα όσα οι φανς λατρεύουν για τον τρόμο επιβίωσης, εμπνευσμένο από δράση, και με νέες εκπλήξεις. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί γρίφοι για επίλυση και μυστήρια που αποκαλύπτονται.

Ελπίζουμε πως οι φανς θα απολαύσουν την εξερεύνηση στο έρημο, χιονισμένο χωριό, στο οποίο λαμβάνει χώρα το Resident Evil Village, όπου τους περιμένουν εχθροί, νέοι για το franchise. Οι παίκτες αναλαμβάνουν για ακόμα μία φορά τον έλεγχο του Ethan Winters, βιώνοντας περισσότερη από την ιστορία που ξεκίνησε στο Resident Evil Biohazard. Οι νέες τεχνολογίες μάς επιτρέπουν να βυθίσουμε τους παίκτες στο παιχνίδι, με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε στο παρελθόν, σε αυτό που ευελπιστούμε να αποτελέσει το πιο έντονο παιχνίδι Resident Evil μέχρι σήμερα.“

Πρόσφατα σημειώθηκε σημαντική διαρροή περιεχομένου σχετικά με την εξέλιξη της ιστορίας του αναμενόμενου τίτλου, η οποία φαίνεται να οφείλεται στην επίθεση ransomware που δέχτηκε η Capcom τον περασμένο μήνα. Όπως είχε αναφέρει η ιαπωνική εταιρεία, διέρρευσαν προσωπικά στοιχεία περισσότερων από 350 χιλιάδων υπαλλήλων/ καταναλωτών/ place holders, όπως -μεταξύ άλλων- διευθύνσεις κατοικίας, τηλεφωνικοί αριθμοί και φωτογραφίες, με τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών να παραμένουν ασφαλή, ενώ η ίδια η εταιρεία αρνείται μέχρι στιγμής κάθε πιθανή διαπραγμάτευση με τους “εισβολείς”.

Μάλιστα, το προαναφερθέν in-game περιεχόμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εν μέσω διαρροής, ενδέχεται να αναφέρεται σε πρώιμο δείγμα του παιχνιδιού από το αρχικό στάδιο ανάπτυξης, και επομένως, να μη “συμβαδίζει” με την τελική έκδοσή του.

Το Resident Evil Village αναμένεται να γίνει διαθέσιμο εντός του 2021 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, με την ημερομηνία/ περίοδο κυκλοφορίας του να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

The post Resident Evil Village: Νέες, φιλόδοξες δηλώσεις από την Capcom appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα