UK Charts για την εβδομάδα της 26ης Οκτωβρίου 2019

Το νέο Call of Duty κατέκτησε την κορυφή.

Το Call of Duty: Modern Warfare βρέθηκε στην πρώτη θέση του Top 10 στη Μεγάλη Βρετανία για την προηγούμενη εβδομάδα, με 39% περισσότερες πωλήσεις συγκριτικά με το ντεμπούτο του περσινού Call of Duty: Black

Ops 4. To 62% των πωλήσεων αφορούσαν στην έκδοση για το PS4 και το 38% στην έκδοση για το Xbox One. Το FIFA 20 βρέθηκε στη δεύτερη θέση, ύστερα από τέσσερις εβδομάδες στο Νο.1, και το WWE 2K20 στην τρίτη θέση, με απογοητευτικές όμως πωλήσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του λόγω των πολλών προβλημάτων που έχει.

Το The Outer Worlds, το νέο RPG της Obsidian Entertainment, κατέκτησε την τέταρτη θέση της κατάταξης, με το 78% των πωλήσεων να σημειώνονται στο PS4 και το 22% στο Xbox One, ενώ ο τίτλος είναι διαθέσιμος και στο Game Pass, αφού το studio ανήκει πλέον στην Microsoft. Το MediEvil έκανε την εμφάνισή του στην πέμπτη θέση, τα Mario Kart 8: Deluxe και Ring Fit Adventure συνεχίζουν την πορεία τους στα charts από την έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, ενώ το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, παρά τα αρνητικά reviews, παραμένει στην πρώτη δεκάδα.

Οι τίτλοι με τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία για την εβδομάδα που πέρασε ήταν οι εξής:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. FIFA 20
3. WWE 2K20
4. The Outer Worlds
5. MediEvil
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Ring Fit Adventure
8. Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
9. Planes vs Zombies: Battle for Neighborville
10. Minecraft (Switch)

Keywords
Τυχαία Θέματα