Update με την προσθήκη Photo Mode για το God of War Ragnarok

Το Santa Monica Studio έδωσε στην κυκλοφορία μια ενημέρωση για το God of War Ragnarok, η οποία προσθέτει το Photo Mode στο τίτλο της -τη γνωστή λειτουργία φωτογραφίας μέσω της οποίας μπορούμε να «φωτογραφίζουμε» εντός των εννέα βασιλείων του παιχνιδιού της Sony.

Μεταξύ άλλων, το photo mode του τίτλου τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε εκφράσεις στους βασικούς

χαρακτήρες αλλά και να παραμετροποιήσουμε την κάθε φωτογραφία μέσω διάφορων επιλογών και φίλτρων. Μεταξύ άλλων μπορούμε να αλλάξουμε τα: Field of View, Focal Length, Camera Roll, Depth of Field, Focus Distance και F-Stop, Film Grain, Exposure, Vibrance και Saturation. Τέλος, μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε πλαίσια, λογότυπα και vignettes.

Η ομάδα της Santa Monica μοιράστηκε και μερικά χρήσιμα tips για τους επίδοξους φωτογράφους. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Φροντίστε να προσθέσετε μια βινιέτα όταν χρειάζεται για να δώσετε στη λήψη σας περισσότερο βάθος», «μην φοβάστε να αλλάξετε ελαφρώς την γωνία της κάμερας, ειδικά κατά τη λήψη μάχης. Μπορεί να κάνει τα στιγμιότυπά σας να μοιάζουν πιο δυναμικά και λιγότερο σαν η κάμερα να τραβάει πάντα από σταθερή οριζόντια θέση», «μην ξεχνάτε, ο φωτισμός είναι το παν».

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε πως το God of War Ragnarok έγινε ο first party τίτλος του PlayStation με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρίας και πως ο τίτλος κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου 2022, για PS4 και PS5.

The post Update με την προσθήκη Photo Mode για το God of War Ragnarok appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα