Ακυρώθηκε το World of Warcraft mobile των Blizzard και NetEase

Το Bloomberg αναφέρει ότι η Blizzard και η NetEase είχαν ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός mobile τίτλου World of Warcraft πριν καν ανακοινωθεί. Μια ομάδα άνω των 100 προγραμματιστών, που ήταν αφοσιωμένοι στο εν λόγω

project από την πλευρά της NetEase, διαλύθηκε, με ορισμένους να αποχωρούν από την εταιρεία. Είναι άγνωστο εάν θα υπάρξουν απώλειες και στο προσωπικό της Blizzard λόγω της ακύρωσης.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ακυρωμένος World of Warcraft mobile τίτλος είχε την κωδική ονομασία “Neptune” και επρόκειτο να ήταν ένα πλήρες MMORPG, και όχι απλώς μια μεταφορά της έκδοσης για υπολογιστές του WoW, αλλά μάλλον ένα spinoff.

Όπως αναφέρεται η ακύρωση του Neptune δεν ήταν μια δημιουργική απόφαση, αλλά προέκυψε επειδή η Blizzard και η NetEase «διαφώνησαν για τους όρους». Το παραπάνω είναι μια δυνητικά ανησυχητική εξέλιξη για την Blizzard, καθώς η NetEase έχει αναλάβει τον ρόλο του publisher των τίτλων της στην Κίνα και είχε βοηθήσει στην ανάπτυξη του Diablo Immortal, που μπορεί να έχει επικριθεί έντονα, αλλά αποδείχτηκε άκρως κερδοφόρο.

Σχετικά με το θέμα του Diablo Immortal, ενώ το παιχνίδι έχει γίνει διαθέσιμο στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, η κυκλοφορία του έχει καθυστερήσει στην Κίνα αφού ένας επίσημος κινεζικός λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Diablo Immortal φέρεται να έκανε αναφορά στο περίφημο Xi Jinping Winnie the Pooh meme.

The post Ακυρώθηκε το World of Warcraft mobile των Blizzard και NetEase appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα