Αλλαγή στην ηγεσία της ανάπτυξης του Twisted Metal Reboot

Μετά τις φήμες για μια πιθανή αναβίωση του Twisted Metal από το studio ανάπτυξης Lucid Games, με έδρα το Λίβερπουλ, που βρίσκεται πίσω από το Destruction AllStars, πηγές αναφέρουν ότι η δημιουργός δεν εργάζεται πλέον επάνω στο project, με την Sony Interactive Entertainment να έχει επιλέξει να μεταφέρει την ανάπτυξη σε ένα first party

studio της στην Ευρώπη.

Διάφορες πηγές του VGC ισχυρίζονται ότι η Sony (μέσω των PlayStation Studios) άλλαξε τα σχέδιά της για το reboot του Twisted Metal, καθώς βρισκόταν σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης στην Lucid Games. Η Sony φέρεται να έχει μεταφέρει την ανάπτυξη του τίτλου από το στούντιο του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια ανώνυμη ευρωπαϊκή first party ομάδα του PlayStation. Πιστεύεται ότι η σχετικά κακή υποδοχή του κοινού στο Destruction AllStars μπορεί να συνέβαλε στην απόφαση να αφαιρεθεί το Twisted Metal project από την Lucid Games.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατες φήμες αναφέρουν πως το reboot του Twisted Metal θα μπορούσε να επιστρέψει μέσα στο 2023 για να συμπέσει με την τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει η PlayStation Productions μαζί με τους σεναριογράφους του Deadpool, στην οποία ο ηθοποιός Anthony Mackie θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως ένας χαρακτήρας με την ονομασία John Doe.

Τέλος, το φημολογούμενο reboot του Twisted Metal θα είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που θα κυκλοφορήσει από 2012 για το PlayStation 3, πάντα με την προϋπόθεση ότι οι αναφορές είναι ακριβείς.

The post Αλλαγή στην ηγεσία της ανάπτυξης του Twisted Metal Reboot appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα