Ανακοινώθηκε η Amiga 500 Mini

Η Retro Games Ltd έκανε γνωστό πως πρόκειται να φέρει σύντομα στο προσκήνιο ακόμα μία retro κονσόλα, μετά το C64 Mini σε “mini” διαστάσεις.

Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το Amiga 500 mini, στοχεύοντας σε επανασχεδίαση της θρυλικής Commodore Amiga (16-bit) με προσομοίωση

του αρχικού chipset A500 και της Advanced Graphics Architecture (AGA) από το μεταγενέστερο μοντέλο της εν λόγω σειράς υπολογιστών (A1200).

To A500 Mini θα περιλαμβάνει mouse και gamepad, καθώς επίσης θα υποστηρίζει και τη σύνδεση ενός τυπικού πληκτρολογίου μέσω θύρας USB. Επί του παρόντος γνωρίζουμε ότι η μίνι-κονσόλα/ υπολογιστής θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν την πρόοδό τους από διαφορετικό σύστημα, ενώ η ίδια θα έρχεται με 25 παιχνίδια, με τα 12 εκ των οποίων να είναι ήδη επιβεβαιωμένα και να ακολουθούν παρακάτω.

Alien Breed 3DAnother WorldATR: All Terrain RacingBattle ChessCadaverKick Off 2Pinball DreamsSimon The SorcererSpeedball 2: Brutal DeluxeThe Chaos EngineWorms: The Director’s CutZool: Ninja Of The Nth Dimension

Επιπροσθέτως, η κονσόλα θα υποστηρίζει “Save & Resume” λειτουργία, επιλογή ρυθμού ανανέωσης μεταξύ 50-60fps, ειδικό CRT φίλτρο απεικόνισης και διάφορες διαθέσιμες εναλλακτικές scaling προς επιλογή.

Η A500 Mini αναμένεται να κυκλοφορήσει “νωρίς το 2022” στην τιμή των €129.99. Η Retro Games Ltd συνεργάζεται και σε αυτή την περίπτωση με την Koch Media για τη διανομή της επερχόμενης κονσόλας.

The post Ανακοινώθηκε η Amiga 500 Mini appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα