Ανακοινώθηκε η Samurai Shodown NeoGeo Collection

Μια συλλογή επτά τίτλων της fighting σειράς.

Η SNK ανακοίνωσε μια νέα συλλογή παλαιότερων τίτλων της, την "Samurai Shodown NeoGeo Collection”, η οποία θα έρθει στις οικιακές κονσόλες μέσα στον Ιούλιο, προσφέροντας σε ένα πακέτο επτά από τα κλασικούς fighting τίτλους του NeoGeo. Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους τίτλους περιλαμβάνεται και το Samurai Shodown V Perfect,

το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Ο εν λόγω τίτλος αποτελούσε μια πιο “ισορροπημένη” έκδοση του Samurai Shodown V Special, που θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς για το NeoGeo. Το παιχνίδι έχει παραμείνει απείραχτο, ενώ περιέχει ολοκαίνουργια story και ending.

Η πλήρης λίστα των τίτλων της συλλογής είναι η εξής:

Samurai ShodownSamurai Shodown IISamurai Shodown IIISamurai Shodown IV Amakusa's RevengeSamurai Shodown VSamurai Shodown V SpecialSamurai Shodown V Perfect

Κάθε τίτλος θα περιλαμβάνει online multiplayer, με ranked και casual modes, καθώς και τη δυνατότητα αντιμετώπισης τόσο φίλων αλλά και τυχαίων ατόμων. Επίσης υπάρχει ένα museum feature, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα έγγραφα από την ανάπτυξη των τίτλων, καθώς και εικόνες και video παλιών συνεντεύξεων των δημιουργών. Τέλος, θα υπάρχει ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής θα επιτρέπει την αναπαραγωγή πάνω από 200 κομματιών.

Η Samurai Shodown NeoGeo Collection αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 28 Ιουλίου.

ps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα