Ανακοινώθηκε το “FPS Boost” για BC τίτλους του Xbox Series X/S

Η Microsoft αποκάλυψε την πρώτη παρτίδα backward compatible τίτλων που θα έχουν την σφραγίδα “FPS Boost” για το Xbox Series X/S, ξεκινώντας από σήμερα, 17/2, με τα Sniper Elite 4, Far Cry 4, EA Sports UFC

4, New Super Lucky’s Tale και Watch Dogs 2.

Με τη backward compatible βιβλιοθήκη του Xbox να επωφελείται ήδη από βελτιωμένες επιδόσεις και τη δυνατότητα για Quick Resume στo Xbox Series X/S, το νέο FPS Boost χρησιμοποιεί «μια ποικιλία νέων μεθόδων» για σχεδόν διπλάσιο, ή και σε ορισμένες περιπτώσεις τετραπλασιασμό του αρχικού frame rate σε επιλεγμένους BC τίτλους.

“Τα υψηλοτέρα και πιο σταθερά frame rates, κάνουν τα παιχνίδια οπτικά πιο ομαλά, με αποτέλεσμα ένα πιο συναρπαστικό gameplay”, αναφέρει ο Senior Program Manager του Xbox, Paul Eng στο Xbox Wire. “Συνεργαστήκαμε στενά με προγραμματιστές για να βελτιώσουμε την εμπειρία, διατηρώντας παράλληλα την αρχική πρόθεση του παιχνιδιού. Και ενώ δεν ισχύουν για όλα τα παιχνίδια, αυτές οι νέες τεχνικές μπορούν να ωθήσουν τις μηχανές των παιχνιδιών να αποδώσουν πιο γρήγορα, για μια ομαλή εμπειρία, πέρα ​​από αυτό που το αρχικό παιχνίδι θα μπορούσε να δίνει λόγω των δυνατοτήτων του υλικού εκείνη την εποχή”.

Μεταξύ των πέντε πρώτων FPS Boost τίτλων, το New Super Lucky’s Tale μπορεί πλέον να τρέχει έως και 120 fps, ενώ το UFC 4 διαθέτει βελτιωμένη απόδοση στο frame-rate στο Xbox Series S και μπορεί τώρα να επιτύχει frame rate έως τα 60 fps.

Περισσότερα παιχνίδια FPS Boost πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στο Xbox Series X/S στο εγγύς μέλλον, με ένα νέο “Compatibility Options“ κουμπί να μας επιτρέπει να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε το FPS Boost και το Auto HDR μέσω της ενότητας “Manage Game”  για κάθε τίτλο. Το τελευταίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στην άνοιξη. Τέλος, έχει προγραμματιστεί να υπάρξει μια νέα ένδειξη που θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εάν ένα παιχνίδι που παίζετε χρησιμοποιεί FPS Boost όταν πατάμε το Xbox button στο controller μας.

The post Ανακοινώθηκε το “FPS Boost” για BC τίτλους του Xbox Series X/S appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα