Ανακοινώθηκε το Need for Speed: Hot Pursuit Remasterd

Racers vs Cops, δέκα χρόνια μετά…

Η EA, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο internet, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, μια αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού racers vs cops racing τίτλου του 2010, που λαμβάνει μέρος στη Seacrest , μια ηλιόλουστη και φανταστική περιοχή των ΗΠΑ.

Όπως θα περιμέναμε, η νέα έκδοση του Need for Speed: Hot Pursuit περιλαμβάνει βελτιωμένο οπτικό τομέα, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε μέσα από το παρακάτω announcement trailer, και συνδυάζει όλα τα “βασικά DLC” που είχαν γίνει διαθέσιμα στον πρωτότυπο τίτλο, προσθέτοντας έξι επιπλέον gameplay ώρες και 30 επιπλέον challenges προς ολοκλήρωση για τους παίκτες. Οι επιλογές των Autolog και Speedwall επιστρέφουν, ενώ θα υποστηρίζεται και cross-play δυνατότητα, επιτρέποντάς μας να ανταγωνιζόμαστε για τον καλύτερο χρόνο και να «πάμε head to head κόντρες» με άλλους παίκτες σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την ΕΑ, το Need for Speed Hot Pursuit Remastered έχει αναβαθμιστεί για τα μηχανήματα της τωρινής γενιάς με βελτιωμένα γραφικά. Η έκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch θα τρέχει σε 1080p / 30 FPS σε docked mode (720p / 30 FPS undocked) και περιλαμβάνει μοντέλα υψηλότερης ανάλυσης, περισσότερα αντικείμενα, μεγαλύτερο draw distance, σκιές υψηλότερης ανάλυσης και βελτιωμένα video.

Ανάλογα με την ιπποδύναμη των μηχανημάτων, ο τίτλος θα υποστηρίζει 4K / 60fps στα PC, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 4K / 30fps ή 1080p / 60fps στα PlayStation 4 Pro και Xbox One X. Οι απλές εκδόσεις των PlayStation 4 και Xbox One θα τρέχουν τον τίτλο στα 1080p / 30fps. Εκτός από τις αναφερόμενες βελτιώσεις της έκδοσης του Nintendo Switch, οι εκδόσεις των PlayStation 4, Xbox One και PC, είναι αναβαθμισμένες με νέο UI, με έμφαση σε αντανακλάσεις υψηλότερης ανάλυσης, boosted textures, περισσότερα σωματίδια και βελτιωμένα AA / SSAO.

To Need for Speed: Hot Pursuit Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 6 Νοεμβρίου, με μια έκδοση για το Nintendo Switch να έρχεται στις 13 Νοεμβρίου.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα