Αναβολή στη διάθεση του Company of Heroes 3

Οι SEGA και Relic Entertainment προχώρησαν σε μία ανακοίνωση σχετικά με την αναβολή της ημερομηνίας διάθεσης του Company of Heroes 3. Προηγουμένως ο τίτλος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, μία ημερομηνία που πλέον μετατέθηκε για τις 23 Φεβρουαρίου του ερχόμενου έτους.

Ο Justin Dowdeswell, General Manager της Relic Entertainment, ανέφερε τα εξής:

“Η συνεργασία των δημιουργών με την κοινότητα του

Company of Heroes κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών αποτέλεσε μια ανεκτίμητη εμπειρία. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την έως τώρα συνεισφορά της κοινότητας στο Company of Heroes 3. Θέλουμε να προσφέρουμε το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό παιχνίδι στην ιστορία του franchise, κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση σφαλμάτων και το σωστό balancing προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες θα έχουν μια εξαιρετική εμπειρία κατά την κυκλοφορία του τίτλου”.

Το Company of Heroes 3 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Steam. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες οι δημιουργοί του επιβεβαίωσαν ότι τα Essence Editor modding εργαλεία θα υποστηρίζονται από την πρώτη μέρα, επιτρέποντας στους modders να δημιουργούν περιεχόμενο που θα μπορούν να μοιράζονται μέσω του Steam Workshop.

The post Αναβολή στη διάθεση του Company of Heroes 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα