Η παραγωγή του PlayStation VR2 θέλει να πιάσει τον στόχο των δύο εκατομμύριων μονάδων έως τον Μάρτιο του 2023

Με αναφορές να αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του hardware για το PlayStation VR2 από τον περασμένο μήνα, το Bloomberg ισχυρίζεται ότι η Sony Interactive Entertainment σχεδιάζει να κατασκευάσει περίπου δύο εκατομμύρια μονάδες του VR Headset για PlayStation 5 έως τον Μάρτιο του 2023.

Επικαλούμενη «άτομα που είναι εξοικειωμένα με

το θέμα», η αναφορά εκτιμά ότι η παραγωγή του PS VR2 δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην αλυσίδα εφοδιασμού, όπως το PlayStation 5, αν και ο στόχος των δύο εκατομμυρίων μονάδων θα μπορούσε να αλλάξει ως απάντηση στην απόδοση των πωλήσεων της συσκευής, όταν κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Λέγεται επίσης ότι η κυκλοφορία του PlayStation VR2 στις αρχές του 2023 θα συμπέσει με την ευρύτερη διαθεσιμότητα PlayStation 5 μετά τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που ταλαιπωρούν την κονσόλα -και γενικά ολόκληρο τον κλάδο των ηλεκτρονικών- από τότε που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020. Με περισσότερους καταναλωτές να μπορούν να αποκτήσουν ένα PlayStation 5, είναι ξεκάθαρα ελπιδοφόρο ότι το PS VR2 θα μπορέσει να έχει ένα υψηλό ποσοστό υιοθέτησης όταν τελικά κυκλοφορήσει, με την προϋπόθεση ότι οι παραπάνω αναφορές αποδειχθούν ακριβείς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του PlayStation VR2.

The post Η παραγωγή του PlayStation VR2 θέλει να πιάσει τον στόχο των δύο εκατομμύριων μονάδων έως τον Μάρτιο του 2023 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα