Αναβολή ξανά για το Alone in the Dark

Η THQ Nordic και η Pieces Interactive ανακοίνωσαν άλλη μια καθυστέρηση για το Alone in the Dark, της δεύτερης, μετά την αρχική μετακίνηση της διάθεσης του remake από τον Οκτώβριο του 2023 στον Ιανουάριο του 2024. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει πλέον τον Μάρτιο του 2024.

“Με την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας μας τον Ιανουάριο του 2024, η περίοδος των Χριστουγέννων θα ήταν γεμάτη με άγχος και κάθε άλλο παρά μια ευχάριστη στιγμή”, αναφέρει μια δήλωση από την THQ

και την Pieces.

“Η ευημερία των ομάδων είναι απόλυτη προτεραιότητα και οι δύο εταιρείες θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε πιθανό crunch κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων”, προσθέτει. “Επιπλέον, η THQ Nordic και η Pieces Interactive θέλουν να διασφαλίσουν ότι το παιχνίδι όχι μόνο ανταποκρίνεται αλλά και ξεπερνά τις προσδοκίες της κοινότητας, ειδικά με τις εξαιρετικές ερμηνείες των αστέρων του Hollywood David (Harbour) και Jodie (Comer) ως βασικοι πρωταγωνιστές”.

Με τον Harbour (Hellboy, Stranger Things) ως Edward Carnby και την Comer (Killing Eve, Free Guy) ως Emily Hartwood, το Alone in the Dark είναι ένα remake του κλασικού Southern Gothic survival horror του 1992, που μας μεταφέρει στο Derceto Manor – ένα μέρος που κρύβεται ένα ανησυχητικό μυστικό.

Το Alone in the Dark πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 20 Μαρτίου 2024.

The post Αναβολή ξανά για το Alone in the Dark first appeared on GameOver.

The post Αναβολή ξανά για το Alone in the Dark appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα