Αποχώρηση του Chris Lee από την 343 Industries

Μετά το πλήγμα που υπήρξε με την καθυστέρηση της κυκλοφορίας για μέσα στο 2021, η ανάπτυξη του Halo Infinite «απέκτησε» ένα ακόμη πλήγμα πριν από λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα είχαμε την αποχώρηση του Chris Lee, Director και Studio Head της 343 Industries, ο οποίος είχε την επίβλεψη της παραγωγής του αναμενόμενου

τίτλου.

“Αποχώρησα από το Infinite και ψάχνω μελλοντικές ευκαιρίες”, σχολίασε ο Lee. “Πιστεύω στην ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι θα προσφέρουν ένα υπέροχο παιχνίδι και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω”.

Θυμίζουμε ότι το Halo Infinite είχε χαρακτηριστεί ως launch τίτλος για το Xbox Series X/S, αλλά πλέον πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο.

“Ο Chris Lee παραμένει υπάλληλος της Microsoft και ενώ έχει αποχωρήσει από το Halo: Infinite αυτή τη στιγμή, εκτιμούμε ότι έχει κάνει για το project μέχρι σήμερα”, πρόσθεσε η Microsoft σε μια γραπτή δήλωση της.

Ο Lee είναι το τελευταίο βασικό μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Halo Infinite που έφυγε, μετά την αποχώρηση του Creative Director Tim Longo και της εκτελεστικής παραγωγού Mary Olson τον Αύγουστο του 2019.

The post Αποχώρηση του Chris Lee από την 343 Industries appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα