Αποκαλύφθηκαν τα εξώφυλλα των εκδόσεων για το NBA 2K22

Η 2K αποκάλυψε το roster των αθλητών που θα υπάρχουν στα εξώφυλλα των εκδόσεων του NBA 2K22. Ο δύο φορές NBA All-Star player, Luka Dončić, θα έχει την τιμή να βρίσκεται στο εξώφυλλο της Standard Edition και του Cross-Gen Digital bundle του τίτλου.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι θα υπάρξει και μια τρίτη εορταστική έκδοση του τίτλου -NBA 75th Anniversary Edition-, στο εξώφυλλο της οποίας θα φιλοξενείται ένα τρίο από τους

«πιο επισπαστικούς άντρες» του NBA, όταν κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα θα μπορούμε να βρούμε τον “Hall of Famer” Kareem Abdul-Jabbar των LA Lakers, τον θρύλο των Dallas Mavericks, Dirk Nowitzki, και τον δύο φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ, Kevin Durant στο εξώφυλλο. Την επιμέλεια και των τριών εξώφυλλων έχει αναλάβει ο καλλιτέχνης Charly Palmer, με έδρα την Ατλάντα.

Όσον αφορά στις προσβάσεις που θα δίνει η κάθε έκδοση, όπως η τιμή της κάθε μιας είναι οι εξής:

Η NBA 2K22 Standard Edition θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των €59,99 για τις πλατφόρμες της προηγούμενης γενιάς –Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC- και στην τιμή των €69,99 για τις κονσόλες της νέας γενιάς –Xbox Sereis X/S και PlayStation 5.Το NBA 2K22 Cross-Gen Digital Bundle θα κοστίζει €79,99 και θα δίνει πρόσβαση στους παίκτες στην Standard Edition και στις δύο γενιές συστημάτων της ίδιας οικογενείας –Xbox και PlayStationNBA 2K22 NBA 75 Anniversary Edition θα κοστίζει €99,99 για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC. Η πρόσβαση Dual-Gen θα περιλαμβάνεται τόσο στο Cross-Gen Digital Bundle όσο και στην NBA 75th Anniversary Edition για τις πλατφόρμες PS4 / PS5 και Xbox One / Xbox Series X/S και παρέχει μια έκδοση του τίτλου σε κάθε γενιά κονσόλας της ίδιας οικογένειας.

Το ΝΒΑ 2Κ22 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC στις 10 Σεπτεμβρίου.

The post Αποκαλύφθηκαν τα εξώφυλλα των εκδόσεων για το NBA 2K22 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα