Αποκαλύφθηκε το Soul Hackers 2

Η SEGA και η Atlus ανακοίνωσαν το Soul Hackers 2, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της spin-off σειράς από το Shin Megami Tensei, Devil Summoner.

Αρχικά να θυμίσουμε ότι ο πρώτος Devil Summoner τίτλος – Devil Summoner: Soul Hackers – είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά αποκλειστικά στην Ιαπωνία

για SEGA Saturn και PlayStation, προτού υπάρξει μια έκδοσή του για το 3DS το 2013. Πλέον, ο δεύτερος τίτλος της σειράς θα γίνει διαθέσιμος στη Δύση μόλις μια μέρα μετά την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία. Να σημειωθεί ότι θα κάνει την εμφάνισή του και στο οικοσύστημα Xbox της Microsoft.

In a war between Devil Summoners, it's up to Ringo and her team to decrypt destiny and save the world from apocalypse!

Soul Hackers 2 releases August 26, 2022 for PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, and Steam! pic.twitter.com/21574tpTTu

Official ATLUS West (@Atlus_West) February 21, 2022

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον νέο τίτλο ένας πόλεμος μεταξύ διαφορετικών συγκροτημάτων των Devil Summoners απειλεί να επιφέρει την Αποκάλυψη, και εναπόκειται στην πρωταγωνίστρια Ringo και την ομάδα της να “αποκρυπτογραφήσουν το πεπρωμένο” και να σώσουν τον κόσμο. Όπως ισχύει και στα Shin Megami Tensei και Persona, το Soul Hackers 2 θα προσφέρει turn-based μάχες, με τους παίκτες να ελέγχουν τόσο ανθρώπινους χαρακτήρες όσο και μια ομάδα δαιμόνων.

Μπορείτε να δείτε το announcement trailer του Shin Megami Tensei Devil Summoner  2 παρακάτω.

Το Soul Hackers 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 26 Αυγούστου 2022.

The post Αποκαλύφθηκε το Soul Hackers 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα