Αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο της πρώτης σεζόν του Modern Warfare II

Η Activision μοιράστηκε αρκετές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της επερχόμενης πρώτης σεζόν του Modern Warfare II, παρέχοντας επιπλέον νέες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση 2.0 του Warzone και το επερχόμενο mode του DMZ.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο για την επερχόμενη σεζόν –η πρώτη για το φετινό Call of Duty- βρίσκεται το free-to-play battle royale Warzone 2.0, το οποίο θα περιέχει έναν νέο χάρτη και αρκετές αλλαγές, το νέο mode του DMZ, επανασχεδιασμένοι multiplayer χάρτες , μια νέα

αποστολή Special Ops, το πρώτο Raid για τρεις παίκτες και νέους operators, βασισμένοι σε γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως οι Neymar και Messi. Η πρώτη σεζόν του Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει μαζί με το Warzone 2.0 στις 16 Νοεμβρίου στις 20:00, ώρα Ελλάδος.

Αναλυτικότερα στο Warzone 2.0, όπου επιστρέφουν τα custom loadouts, ο νέος χάρτης βρίσκεται στην πόλη Al Mazrah της Ενωμένης Δημοκρατίας του Adal. Διαθέτει 18 κύρια σημεία ενδιαφέροντος, με βασικά κομμάτια από διάφορους χάρτες του multiplayer όπως οι: Al Bagra Fortress, Embassy, ​​Zarqwa Hydroelectric, Taraq, Sariff Bay και Sa’id.

Στο νέο Gulag θα υπάρχουν 2v2 μάχες για το ποιος θα επανέλθει στο battle royale. Οι αντίπαλοι παίκτες μπορούν επίσης να συνεργαστούν για να προσπαθήσουν να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία σκοτώνοντας έναν ισχυρό δεσμοφύλακα (χειριζόμενος από την A.I.).

Τα νέα χαρακτηριστικά του Warzone 2.0 θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, θαλάσσια μάχη, νέο μηχανισμό διαχείρισης των καυσίμων καθώς και χρήση του backpack. Τα οχήματα δεν θα έχουν πλέον απεριόριστα καύσιμα και πρέπει να γεμίζουν καύσιμα είτε με δοχεία που βρίσκονται γύρω από τον χάρτη είτε σε βενζινάδικα. Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της Warzone, το παιχνίδι θα παρουσιάσει λίστες για παιχνίδι τρίτου προσώπου κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν.

Λεπτομέρειες δόθηκαν από την Activision και για το mode του DMZ το οποίο περιγράφηκε ως: “μια λειτουργία εξαγωγής και απομάκρυνσης από το πεδίο της μάχης διάφορων objectives, σε χάρτη ανοιχτού κόσμου, εστιασμένη στην αφήγηση, όπου οι διάφορες ομάδες έχουν ως στόχο να ολοκληρώσουν αποστολές καθώς και πρόσθετους παράπλευρους στόχους, να εμπλακούν με εχθρικές ομάδες ή πολεμιστές που χειρίζεται η A.I. και να αναζητήσουν πολύτιμα αντικείμενα“.

Το Special Ops θα λάβει επίσης την προσθήκη μια νέας αποστολής ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχουμε και την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου των Raids. Τα Raids είναι προκλήσεις συνεργασίας τριών παικτών που συνδυάζουν stealth, έντονες μάχες και επίλυση γρίφων.

Τέλος, η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα όπλα, δύο από τα οποία μπορούν να ξεκλειδωθούν ελεύθερα μέσω του battlepass και δύο τα οποία θα ξεκλειδώνονται με την εκπλήρωση challenges. Στον τίτλο θα προστεθούν και έξι νέοι operators, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών Pogba, Neymar και Messi. Οι operators, βασισμένοι στους γνωστούς ποδοσφαιριστές, θα είναι διαθέσιμοι ως πακέτα, μέρος της εκδήλωσης Modern Warfare FC, η οποία θα συμπίπτει χρονικά με τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κύπελλου του Κατάρ 2022.

The post Αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο της πρώτης σεζόν του Modern Warfare II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα