Sony και NCSoft σχεδιάζουν να αναπτύξουν ένα MMORPG στο σύμπαν του Horizon

Σύμφωνα με φήμες, Sony και η NCSoft έχουν έρθει σε συνεννόηση για την ανάπτυξη ενός MMORPG στο σύμπαν του Horizon. Σύμφωνα με την κορεατική ιστοσελίδα MTN, την ανάπτυξη του τίτλου θα αναλάβει η νοτιοκορεατική εταιρεία NCSoft,

η οποία στο παρελθόν είχε αναπτύξει τόσο το Lineage όσο και τη σειρά Guild Wars.

Ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη φήμη, ένας εκπρόσωπος της NCSoft δήλωσε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιώσει πληροφορίες για μη ανακοινωμένα projects, τα οποία βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης.

Βάσει των αγγελιών εργασίας της, αυτήν την περίοδο η NCSoft αναπτύσσει έναν τίτλο με την κωδική ονομασία “Project H”. Την ίδια στιγμή άτομο που φέρεται να είναι κοντά τόσο στη Sony όσο και στην NCSoft, επιβεβαίωσε στο MTN πως οι δύο εταιρίες “συμφώνησαν να δημιουργήσουν μια επιχειρηματική συνεργασία, στην οποία η NCSoft θα χρησιμοποιήσει ένα ήδη πετυχημένο IP της Sony, προκειμένου να αναπτύξει έναν νέο τίτλο“.

Η συγκεκριμένη πηγή δηλώνει επίσης πως η ομάδα ανάπτυξης της NCSoft αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στο IP του Horizon, με το project να είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

The post Sony και NCSoft σχεδιάζουν να αναπτύξουν ένα MMORPG στο σύμπαν του Horizon appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα