Αποκάλυψη του προγράμματος PlayStation Stars

Συνέχεια ανακοινώσεων για τη Sony μετά την αποκάλυψη των τίτλων που θα προστεθούν στο PlayStation Plus, αποκαλύπτοντας το PlayStation Stars.

Introducing PlayStation Stars, an all-new loyalty program celebrating players that’s free to join.

First details: https://t.co/0qMpStwE0N

pic.twitter.com/V7TTofX0Rb

PlayStation (@PlayStation) July 14, 2022

Αυτή τη φορά η Sony ανακοίνωσε, μέσα από ένα blog post, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των χρηστών της πλατφόρμας του PlayStation, το οποίο θα ονομάζεται Playstation Stars.

Η συμμετοχή στο PlayStation Stars θα είναι δωρεάν όταν ξεκινήσει η λειτουργία του προγράμματος, αργότερα μέσα στο έτος. Μόλις γίνετε μέλη, θα μπορείτε να κερδίσετε διάφορες ανταμοιβές ολοκληρώνοντας μια ποικιλία από διάφορες δραστηριότητες ή καμπάνιες. Για παράδειγμα, η καμπάνια “Monthly Check-in” θα απαιτεί απλώς να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι για να λάβετε μια ανταμοιβή, ενώ άλλες καμπάνιες θα απαιτούν από τους παίκτες να συμμετάσχουν ή να κερδίσουν κάποιο τουρνουά, να κερδίσουν συγκεκριμένα τρόπαια ή ακόμα και να είναι οι πρώτοι παίκτες στη ζώνη της ώρας τους, που θα κερδίσουν το platinum trophy ενός blockbuster τίτλου.

Όλα τα μέλη του PlayStation Stars θα έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης. Οι πόντοι θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε έναν κατάλογο που μπορεί να περιλαμβάνει προσθήκη ποσών στο “πορτοφόλι” του λογαριασμού τους στο PSN αλλά και επιλεγμένα προϊόντα του PlayStation Store. Ως επιπλέον όφελος, τα μέλη του PlayStation Plus που είναι εγγεγραμμένα στο PlayStation Stars θα κερδίζουν αυτόματα πόντους για αγορές μέσω του PlayStation Store.

Ως μέρος του προγράμματος PlayStation Stars, η Sony αποκάλυψε επίσης έναν νέο τύπο ανταμοιβής που ονομάζεται «ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα» (digital collectibles). Τα συλλεκτικά αντικείμενα είναι τόσο διαφορετικά όσο και οι διάφορες σειρές των προϊόντων και των franchise της εταιρίας. Είναι ψηφιακές αναπαραστάσεις αντικειμένων που απολαμβάνουν οι φίλοι του PlayStation, όπως αγαλματίδια αγαπημένων και εμβληματικών χαρακτήρων από διάφορα παιχνίδια καθώς και άλλες μορφές ψυχαγωγίας, όπως επίσης και αγαπημένες συσκευές που άπτονται της ιστορίας και της καινοτομίας της Sony. Θα υπάρχει πάντα ένα νέο συλλεκτικό υλικό για να κερδίσετε, ένα εξαιρετικά σπάνιο συλλεκτικό αντικείμενο για να ξεκλειδώσετε ή κάτι πρωτότυπο και ελκυστικό για να συλλέξουν τα μέλη του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης τη Sony, το οποίο θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στο έτος και θα ενεργοποιηθεί σταδιακά στις διάφορες γεωγραφικές περιοχές του πλανήτη, θα μάθουμε σύντομα, μιας και ακόμα η εταιρία διεξάγει κάποιες δοκιμές πριν από την έναρξή του.

The post Αποκάλυψη του προγράμματος PlayStation Stars appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα