Η Bandai Namco έπεσε θύμα hacking

Φήμες υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες στο ίντερνετ ότι η Bandai Namco έπεσε θύμα hacking. Πλέον, η ίδια η εταιρεία βγήκε και επιβαιώσε τα όσα ακούγονταν. Στις 3 Ιουλίου κάποιος τρίτος μπήκε στους servers της, αλλά η Bandai Namco αναφέρει ότι ακόμα δεν γνωρίζει το μέγεθος της υποκλοπής.

“Η Bandai Namco

Holdings Inc. επιβαιώνει ότι στις 3 Ιουλίου του 2022 κάποιος τρίτος μπήκε χωρίς άδεια στα εσωτερικά συστήματα κάποιων εταιρειών του ομίλου στην Ασία (εξαιρουμένης της Ιαπωνίας)”, λέει η εταιρεία, “Όταν το καταλάβαμε, κόψαμε κατευθείαν την πρόσβαση αυτού, σε μία προσπάθεια να σταματήσουμε την εξάπλωση του προβλήματος. Σας πληροφορούμε ότι κάποιες πληροφορίες από κάποιες περιοχές της Ασίας (εξαιρουμένης της Ιαπωνίας) ήταν μέσα σε αυτούς του servers. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα για τον αν και ποιά διαρροή στοιχείων υπάρχει, το τελικό εύρος της ζημίας και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το γεγονός”.

Και η δήλωση συνεχίζει: “Όταν μάθουμε τα αίτια και το μέγεθος αυτού του περιστατικού, θα σας τα γνωστοποιήσουμε. Επίσης, συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς οργανισμούς για να ενισχύσουμε την ασφάλειά μας σε ολόκληρο τον όμιλο και να λάβουμε μέτρα για την αποφυγή επανάληψης του περιστατικού. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους για τυχόν επιπλοκές ή ανησυχίες που προκλήθηκαν από το περιστατικό αυτό”. 

The post Η Bandai Namco έπεσε θύμα hacking appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα