Αρχές της νέας χρονιάς η διάθεση του Like A Dragon: Infinite Wealth

Η SEGA και το Ryu Ga Gotoku Studio ανακοίνωσαν ότι το Like A Dragon: Infinite Wealth θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024, με τη δυνατότητα για προπαραγγελία να έχει ανοίξει τόσο για τις retail όσο και για τις digital εκδόσεις, μαζί με ένα gameplay reveal trailer και ένα story trailer. Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι οι Danny Trejo και Daniel Dae Kim

έχουν ενταχθεί στο αγγλόφωνο voice cast.

Μεταφέροντας τον Ichiban Kasuga και τη συμμορία στη Χονολουλού, το Infinite Wealth θα προσφέρει άλλη μια δόση από turn-based RPG μάχες, με νέα jobs, συμπεριλαμβανομένων δύο bonus – του Linebacker και του Tennis Ace – που διατίθενται με τις προπαραγγελίες. Το playable party θα έχει επίσης τώρα πλήρη ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια των μαχών, ώστε να μπορούν οι παίκτες να τοποθετούν στρατηγικά τον Kasuga και τους συμμάχους του για να εξοντώσουν αποτελεσματικότερα τους εχθρούς.

Ο νέος τίτλος υπόσχεται μεγαλύτερο βάθος στα στοιχεία RPG, μαζί με mini games όπως η λήψη scenic φωτογραφιών στο “Sicko Snap” και η δράση τύπου Crazy Taxi στο “Crazy Delivery”. Όσο για τους ρόλους των Danny Trejo και Daniel Dae Kim στο αγγλικό voice cast, ο Trejo θα υποδυθεί τον Dwight, αρχηγό της συμμορίας Barracudas, ο οποίος επιβλέπει τη μεγαλύτερη αγορά απομιμήσεων στον κόσμο, ενώ ο Dae Kim θα υποδυθεί τον Masataka Ebina, έναν αδίστακτο captain της yakuza.

Το Like A Dragon: Infinite Wealth θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου 2024, με τις προπαραγγελίες να λαμβάνουν το Hero’s Booster Pack με level up booster και το Special Job Set. Οι εκδόσεις Like A Dragon: Infinite Wealth Deluxe και Ultimate Edition είναι μόνο digital και θα περιλαμβάνουν επιπλέον DLC, συμπεριλαμβανομένου του “Master Vacation Bundle”.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ένα demo του Like A Dragon: Infinite Wealth θα συμπεριληφθεί επίσης στο Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

The post Αρχές της νέας χρονιάς η διάθεση του Like A Dragon: Infinite Wealth first appeared on GameOver.

The post Αρχές της νέας χρονιάς η διάθεση του Like A Dragon: Infinite Wealth appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα