Δεν θα αλλάξει η σχέση της Gearbox με την 2K για το περιεχόμενο των Borderlands

Μετά την εξαγορά της Gearbox Software, δημιουργού μεταξύ άλλων του Borderlands 3, από τη μητρική εταιρεία της THQ Nordic, Embracer Group έναντι 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο διευθύνων σύμβουλος της Gearbox,

Randy Pitchford δήλωσε ότι το studio θα συνεχίσει τη σχέση του με την 2K Games, όπως έχει, όσον αφορά στα Borderlands. Επιπλέον, η Gearbox θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητο studio, “εστιάζοντας σε premium interactive gaming εμπειρίες”.

“Εάν μιλάμε συγκεκριμένα για τα Borderlands, αγαπάμε τη σχέση μας με την Take-Two και την σφραγίδα της 2K Games και δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε για όλα τα γνωστά και προγραμματισμένα έργα που έχουμε για τα Borderlands”, εξήγησε ο Pitchford, διευκρινίζοντας. ότι θα συνεργαστεί με την 2K πάνω σε “γνωστό και προγραμματισμένο” περιεχόμενο για το Borderlands, με το looter-shooter να θεωρείται ” IP της Gearbox ” και την 2K να κρατά “ορισμένα δικαιώματα” στη σειρά.

“Αναμένω ότι αυτό θα συνεχιστεί και ότι θα δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες μαζί… μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που είναι ακριβώς η σωστή ομάδα για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες για αυτές τις δημιουργικές προσπάθειες που έχουμε. Είμαστε απολύτως ανοιχτοί σε αυτές τις σχέσεις”, πρόσθεσε ο Pitchford (μέσω της ιστοσελίδας Video Games Chronicle).

“Φυσικά θα υπάρχουν συμβιβασμοί, έτσι; Τώρα η ώθηση για μια τέτοια αλληλεπίδραση αφορά λιγότερο το κεφάλαιο που απαιτείται για την ανάπτυξη και τη διάθεση του προϊόντος, και περισσότερο την εμπειρογνωμοσύνη και την ικανότητα των εμπλεκόμενων εταίρων. Οι συνεργασίες αποτελούν μεγάλο μέρος της ιστορίας της Gearbox και δεν το βλέπω να σταματά“.

Ο Pitchford πρότεινε επίσης ότι στην Embracer, η Gearbox θα αναπτύξει υπάρχοντα franchise εκτός από την εξερεύνηση νέων και πρωτότυπων IP.

The post Δεν θα αλλάξει η σχέση της Gearbox με την 2K για το περιεχόμενο των Borderlands appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα