Διαλύεται η ομάδα NetEase Blizzard

Η NetEase προχώρησε στη “διάλυσή” της, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά της South China Morning Post. Το παραπάνω συνέβη καθώς η 14ετής συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο εταιρειών δεν ανανεώθηκε και αναμένεται να λήξει στις 23 Ιανουαρίου.

Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία, αρκετοί τίτλοι της Blizzard θα αναστείλουν τις online υπηρεσίες τους στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω τίτλων:

OverwatchHearthstoneWorld
of WarcraftDiabloStarCraftHeroes of the Storm

Επιπλέον, όλες οι πωλήσεις νέων παιχνιδιών στην Κίνα θα ανασταλούν και όλα τα υπάρχοντα προϊόντα και υπηρεσίες των παιχνιδιών της Blizzard θα τερματιστούν στις 24 Ιανουαρίου. Η Activision Blizzard θα συνεργαστεί με τη NetEase για να διαμορφώσει ένα refund plan, ενώ εκφράζει τη δέσμευσή της για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων και των δεδομένων των παικτών.

Πάντα σύμφωνα με τη South China Morning Post, οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους έχουν απολυθεί ή επανατοποθετηθεί. Τα μόνα άτομα που θα μείνουν από την ομάδα της NetEase Blizzard, είναι μια ομάδα 10 ατόμων που θα χειρίζεται την εξυπηρέτηση πελατών και τα τεχνικά ζητήματα έπειτα από τη λήξη της συμφωνίας. Η ομάδα αυτή, θα διαλυθεί μετά από έξι μήνες.

Τέλος να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν αφορούν έναν πολύ μεγάλο τίτλο της Blizzard, συγκεκριμένα το Diablo Immortal, το οποίο θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο παρά την τρέχουσα κατάσταση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο mobile τίτλος αναπτύχθηκε τόσο από την NetEase όσο και από την Blizzard και αυτή τη στιγμή υπόκειται σε ξεχωριστή συμφωνία.

The post Διαλύεται η ομάδα NetEase Blizzard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα