Φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xbox Series X

Και αποκάλυψη του σχεδιασμού του Xbox Series S.

Έπειτα από μία μεγάλη περίοδο συνεχούς αδράνειας και σιγής ιχθύος και από τις δύο εταιρείες (Sony και Microsoft) σχετικά με τις κονσόλες για την επόμενη γενιά, μία νέα, έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών ήρθε να ρίξει λίγο φως στο συγκεκριμένο

θέμα.

Όπως αποκαλύφθηκε από κοντινές πηγές του Windows Cetral, τόσο το Xbox Series X όσο και το Xbox Series S θα κυκλοφορήσουν στις 10 του ερχόμενου Νοέμβρη, με τις τιμές των δύο νέων κονσόλών της Microsoft να τοποθετούνται στα $499 και $299, αντίστοιχα.

Εφόσον ευσταθούν οι παραπάνω πληροφορίες που διέρρευσαν, το Xbox Series X θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά με ίδια τιμή με εκείνη που είχε η κονσόλα της εταιρείας της τρέχουσας γενιά, το Xbox One, το οποίο κυκλοφόρησε και αυτό στα $499, πίσω το 2013 στην αγορά της Αμερικής. Το ενδιαφέρον εδώ, είναι ότι από την πλευρά της η Microsoft δεν φαίνεται να διαψεύδει (αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει) κάτι από τα παραπάνω, με την "ουδέτερη" -ίσως και λίγο "ύποπτη"- ανταπόκρισή της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter, παρόλο που έχει τοποθετήσει επίσημα την κυκλοφορία της νέα της κονσόλας για την επόμενη γενιά, μέσα στον ερχόμενο Νοέμβρη.

pic.twitter.com/L0WcSiirnt

Xbox (@Xbox) September 8, 2020

Επιπροσθέτως, ο Brad Sams, ένας από τους γνωστούς και "έμπιστους" leaker της αμερικανικής εταιρείας, μας προσφέρει μία πρώτη όψη από τον σχεδιασμό του Xbox Series S, μέσω σχετικής δομοσίευσης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Hello Xbox Series S https://t.co/hQoDBRHt7d pic.twitter.com/2MIF5I6YHO

— Brad Sams (@bdsams) September 8, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εξελίξεις είναι ταχείς, αφού πριν από λίγο η Microsoft αποκάλυψε (μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook) και επίσημα το Xbox Series S, το οποίο θα κοστίζει 299 δολάρια.

Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα