eFootbal 2022: Κυκλοφορία του νέου patch v1.0.0

Το επερχόμενο update του eFootball 2022 υπόσχεται μια πληθώρα από αλλαγές που αφορούν τόσο το gameplay όσο και την προσθήκη του Dream Team mode.

Η, Konami με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το patch 1.0.0 του free to play

ποδοσφαιρικού τίτλου. Η διάθεση του συγκεκριμένου patch είχε αναβληθεί από τον Νοέμβριο του 2021.

Χαρακτηριστικά η Konami αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξης:

«Ήμασταν υπερβολικά αφοσιωμένοι στο να παραδώσουμε εγκαίρως τον τίτλο και αγνοήσαμε το πιο σημαντικό πράγμα – την ποιότητα. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο ήρθαμε αντιμέτωποι με έντονη κριτική από τους δικαίως δυσαρεστημένους fans.

Έκτοτε η ομάδα ανάπτυξης κατέβαλλε σκληρή δουλειά για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των θαυμαστών μας όπως επίσης και να καταστήσει το παιχνίδι πιο απολαυστικό για όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.»

Αλλαγές και βελτιώσεις

Οι αλλαγές που φέρνει το νέο update του eFootball 2022 έχουν να κάνουν τόσο με νέα gameplay στοιχεία και μηχανισμούς όσο και με τη βελτίωση της όλης εμπειρίας. Οι αλλαγές αυτές προέκυψαν, όπως αναφέρει η Konami χαρακτηριστικά, από την κριτική του κόσμου καθώς και από in-game έρευνα που πραγματοποίησε.

Η Konami θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το FIFA Ultimate Team, το οποίο αποτελεί το διασημότερο mode και ένα από τα πιο προσοδοφόρα της EA, με το νέο Dream Team mode. Έτσι, το νέο αυτό mode, που αρχικά έφερε την ονομασία “Creative Team”, θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν τους αγαπημένους τους παίκτες και προπονητές και όχι να τους αποκτούν τυχαία όπως συμβαίνει στο Ultimate Team. Όλοι θα μπορούν να φτιάξουν την ομάδα που επιθυμούν και να ανταγωνιστούν με άλλες ομάδες online.

Το patch 1.0.0 φέρνει νέα gameplay στοιχεία όπως το “Shoulder Charge” και τον μηχανισμό “Call for Pressure”. Με αυτόν τον τρόπο η Konami προσπαθεί να απαντήσει στην κριτική για την υπερβολική δυσκολία του μηχανισμού άμυνας. Επιπλέον, η ταχύτητα στις πάσες έχει αυξηθεί και ένα νέο στοιχείο με την ονομασία “Stunning Pass” έχει προστεθεί, επιτρέποντας στον παίκτη να πασάρει με ποικιλία διαφορετικών κατευθύνσεων στη μπάλα. Η ταχύτητα των σουτ αυξήθηκε και νέοι διαφορετικοί τρόποι για την κατεύθυνση αυτών αλλά και του τρόπου εκτέλεσης τους έχουν προστεθεί προκειμένου να συμβάλλουν στον ρεαλισμό των γκολ.

Το νέο αυτό patch υπόσχεται να λύσει και τα προβλήματα συνδεσιμότητας που υπάρχουν μέχρι στιγμής, υιοθετώντας υλοποίηση client-server. Η Konami θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις επιδόσεις των online modes και να πραγματοποιεί τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Η έκδοση 1.0.0 του eFootball 2022 κυκλοφορεί στις 14 Απρίλιου 2022 και αναμένεται να ανακοινωθούν νέες πληροφορίες για το μέλλον του τίτλου από την Konami την ίδια μέρα.

A full overview of the v1.0.0 update is available on the official website. More details and additional information will be released on the 14th.https://t.co/XGJAKZFGaV

There will also be previews published from some media who have played the v1.0.0. update in the coming days.

— eFootball (@play_eFootball) April 6, 2022

The post eFootbal 2022: Κυκλοφορία του νέου patch v1.0.0 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα