Έφτασε το τέλος του Killzone fanchise;

Το ενδεχόμενο να έχουμε την διάθεση ενός νέου Killzone τίτλου για το PlayStation 5, φαίνεται να είναι πιο απίθανο από ποτέ, καθώς η Sony και η Guerrilla Games προχώρησαν στην «απόσυρση» της επίσημης ιστοσελίδας του Killzone.

Οι φίλοι της σειράς είχαν την ελπίδα εδώ και πολύ καιρό για έναν νέο τίτλο στη σειρά μετά την διάθεση του Killzone Shadow

Fall το 2013. Μετά την κυκλοφορία του ως launch τίτλος για το PlayStation 4, η δημιουργός του, Guerrilla Games, προχώρησε στην ανάπτυξη του Horizon: Zero Dawn και επί του παρόντος εργάζεται πυρετωδώς στη συνέχεια του, Horizon Forbidden West για τα PlayStation 5 και PlayStation 4. Ωστόσο, με την κυκλοφορία της κονσόλας της νέας γενιάς της Sony, οι φίλοι της σειράς είχαν την κρυφή ελπίδα για έναν νέο τίτλο στη σειρά. Παρόλο που το παραπάνω ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί ακόμη, η απόσυρση της ιστοσελίδας του Killzone, μπορούμε να πούμε ότι δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό για το μέλλον του IP.

Να σημειώσουμε ότι αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει άμεσα τα Killzone Mercenary και Shadow Fall multiplayer modes και τα στατιστικά στοιχεία τους, αλλά οι παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να δημιουργούν ή να διαχειρίζονται clans στο Shadow Fall.

Συγκεκριμένα το μήνυμα που αναγράφεται πλέον στην ιστοσελίδα είναι το παρακάτω:

“H επίσημη ιστοσελίδα για το KILLZONE franchise έχει αποσυρθεί. Προχωρώντας, οι επισκέπτες του Killzone.com θα κατευθυνθούν στο PlayStation.com.

Παρόλο που αυτή η αλλαγή δεν επηρεάζει τα multiplayer modes, τα στατιστικά των παικτών ή τα ranking data για τα KILLZONE MERCENARY και KILLZONE SHADOW FALL, δεν είναι πλέον δυνατή η δημιουργία ή η διαχείριση clans στο KILLZONE SHADOW FALL. Ζητούμε συγνώμη για αυτήν την αναστάτωση.

Ευχαριστούμε τους πολλούς θαυμαστές και τους επισκέπτες του Killzone.com όλα αυτά τα χρόνια, για τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή τους”.

The post Έφτασε το τέλος του Killzone fanchise; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα