Έγινε γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του Crysis Remasterd

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η επιστροφή του Nomad.

Η Crytek ανακοίνωσε ότι το Crysis Remastered θα κάνει την εμφάνιση του στις οικιακές κονσόλες και PC, λίγο μετά τα μέσα του επόμενου μήνα. Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει μέσα στον περασμένο Ιούλιο, όπως επίσης ότι η Crytek συνεργάστηκε με την Sabre Interactive για την “δημιουργία” της remasterd έκδοσης του. Η βελτιωμένη έκδοση θα διαθέτει το single-player campaign με υφές

υψηλής ποιότητας, υποστήριξη HDR και προσωρινό anti-aliasing.

Η έκδοση του για τα Xbox One X και PS4 Pro θα περιλαμβάνουν επίσης την αποκλειστική ray tracing solution που βασίζεται στο λογισμικό της CryEngine, για ray traced αντανακλάσεις και άλλες οπτικές πινελιές. "Screen Space Directional Occlusion (SSDO), Global Illumination (SVOGI), state-of-the-art πεδία βάθους, νέες ρυθμίσεις φωτισμού, motion blur, parallax occlusion χαρτογράφηση, Screen Space Reflections and Shadows (SSR & SSS)," και νέα particle effects, είναι μερικές από τις τεχνολογίες που θα περιλαμβάνονται στο Crysis Remastered.

Με πρωταγωνιστή τον Nomad έναν στρατιώτη που φορά την Nanosuit, το Crysis βάζει τους παίκτες σε μια περιπέτεια που ξεκινά ως μια απλή αποστολή διάσωσης που μετατρέπεται σε μάχη ενάντια σε εξωγήινους εισβολείς, σε μια αλυσίδα νησιών της Βόρειας Κορέας. Οι παίκτες θα έχουν στην διάθεση τους τα προνόμια που τους προσφέρει η Nanosuit, όπως η δυνατότητα για stealth cloakinh, βελτιωμένη ταχύτητα, δύναμη και θωράκιση, στην προσπάθεια τους για να νικήσουν τους εξωγήινους εχθρούς τους.

Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC ως ψηφιακή κυκλοφορία στις 18 Σεπτεμβρίου, με τιμή στα 29,99 €, ενώ κυκλοφορεί ήδη για Nintendo Switch.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα