Εκτενές trailer για το The Last of Us Part I

Μετά την ανακοίνωση στις αρχές Ιουνίου για την κυκλοφορία του Remake του The Last of Us Part I, η Sony, μέσω ενός blog post και ενός εκτενούς trailer διάρκειας 11 λεπτών, έδωσε μια πρώτη γεύση των αλλαγών και των προσθηκών που έγιναν στον τίτλο.

Στο trailer βλέπουμε αρκετές (οπτικές κυρίως) αλλαγές και προσθήκες, με τη Naughty Dog

να ενημερώνει πως ο τίτλος θα «τρέχει» σε Native 4K και 30 fps ή dynamic 4K και 60 fps, ενώ θα υπάρχουν επίσης haptic προσθήκες και διάφορα εφέ στις σκανδάλες για το DualSense controller του PS5, καθώς και 3D ήχος.

Η Naughty Dog υπόσχεται πως:«Όλο το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί ξανά από τις βάσεις του, και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές τόσα στα μοντέλα των χαρακτήρων όσο και στο art direction, καθώς με τη βοήθεια των οπτικών δυνατοτήτων της νέας γενιάς, το Last of Us Part I μπορεί πλέον να αποδοθεί οπτικά όπως το είχαν οραματιστεί οι δημιουργοί του studio όταν το σχεδίαζαν αρχικά. Με την τεχνολογία αντιστοίχισης animation τα σχέδια των χαρακτήρων λειτουργούν πιο πειστικά και ρεαλιστικά. Όλα αυτά προσθέτουν ένα άλλο επίπεδο κίνησης στους χαρακτήρες και τις αλληλεπιδράσεις τους με τον κόσμο. Επιπλέον, οι αναβαθμίσεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης σημαίνουν ότι οι χαρακτήρες που κατοικούν στον κόσμο του Last of Us κινούνται πιο αυθεντικά και με πιο ρεαλιστικό τρόπο».

Τέλος, το studio δούλεψε με την κοινότητα του παιχνιδιού και μπόρεσε να ενσωματώσει στον τίτλο μερικές από τις ιδέες των fans, μεταξύ αυτών ένα νέο, “permadeath” mode, ένα mode για speedrun, αλλά και μια σειρά από εμφανίσεις και στολές τις οποίες μπορούμε να ξεκλειδώσουμε για τον Joel και την Ellie. Ο τίτλος περιέχει επίσης πάνω από 60 accessibility options, καθώς και ένα νέο Audio Description mode.

Υπενθυμίζουμε πως το The Last of Us Part I, θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου σε PS5 και αργότερα σε PC. Έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα υπάρχει και πλήρης μεταγλώττιση στα ελληνικά.

The post Εκτενές trailer για το The Last of Us Part I appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα