Εντός Ιουνίου η προσθήκη του Need for Speed: Hot Pursuit Remastered στο ΕΑ Play

Η EA ανακοίνωσε ότι το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered θα προστεθεί στην βιβλιοθήκη του EA Play αργότερα μέσα στον Ιούνιο, προσφέροντας την ευκαιρία στους συνδρομητές της υπηρεσίας να δοκιμάσουν την “ενημερωμένη έκδοση” του cops vs racers racing τίτλου του 2010, το οποίο θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους τίτλους που έχει να προσφέρει η σειρά Need for Speed.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τις αναβαθμίσεις και βελτιώσεις σε διάφορους τομείς του, το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, περιλαμβάνει όλα τα DLC πακέτα που κυκλοφόρησαν για τον πρωτότυπο τίτλο, που ισοδυναμεί με επιπλέον έξι ώρες gameplay και περισσότερα από 30 επιπλέον challenges. Να σημειώσουμε τέλος ότι το Hot Pursuit Remastered περιλαμβάνει υποστήριξη για cross-platform multiplayer.

Το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered θα προστεθεί στην βιβλιοθήκη του EA Play στις 24 Ιουνίου, με την ίδια μέρα να γίνεται επίσης διαθέσιμο προς όσους έχουν συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate.

Το Need for Speed Hot Pursuit Remastered κυκλοφορεί από τον περασμένο Νοέμβριο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

The post Εντός Ιουνίου η προσθήκη του Need for Speed: Hot Pursuit Remastered στο ΕΑ Play appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over