Εντός της άνοιξης η διάθεση του Rust – Console Edition

Η Double Eleven, publisher και co-developer με την Facepunch, του Rust – Console Edition, ανακοίνωσε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 μέσα στους επόμενους μήνες. To Rust – Console Edition αποτελεί port του αρκετά βίαιου competitive multiplayer survival τίτλου που κυκλοφορεί για PC. Θυμίζουμε

ότι μέχρι τις 29 Μαρτίου βρίσκεται σε εξέλιξη μια limited closed beta. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όταν η console edition του Rust γίνει διαθέσιμη “σε λίγους μήνες”, θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν online με έως και 100 άλλους παίκτες, καθώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να μείνουν ζωντανοί σε ένα μυστηριώδες μετα-αποκαλυψιακό νησί.

Για να μπορέσουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να σβήνουν τη δίψα τους και να ικανοποιούν την πείνα τους, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνουν πρώτες ύλες για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ρούχα για να παραμείνουν ζεστοί, και να έρθουν αντιμέτωποι με τις εχθρικές δυνάμεις που δεν περιορίζονται μόνο σε αντίπαλους παίκτες.

Οι αρκούδες, οι λύκοι και άλλοι κίνδυνοι, όπως η πυρκαγιά, ο πνιγμός και η δηλητηρίαση από την ακτινοβολία, απειλούν επίσης να φέρουν ένα πρόωρο τέλος αν οι παίκτες δεν είναι προσεκτικοί. Θα μπορούν να δημιουργήσουν φιλικές σχέσεις με άλλους παίκτες ή απλά να τους σκοτώσουν, αλλά θα πρέπει να δημιουργήσουν όπλα, να φτιάξουν ένα καταφύγιο και πολλά άλλα, ξεκινώντας μόνο με μια πέτρα και έναν φακό.

Το Rust – Console Edition θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 την άνοιξη του 2021 – αναμένεται σύντομα μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

The post Εντός της άνοιξης η διάθεση του Rust – Console Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα