Πρώτο εκτενές δείγμα από το Aliens: Fireteam

Η Cold Iron Studios, σε συνεργασία με το IGN, έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video συνολικής διάρκειας περίπου 25 λεπτών, για το Aliens: Fireteam. Να θυμίσουμε ότι στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας είχε γίνει η αποκάλυψη του τίτλου που θα αποτελεί ενα co-op survival shooter στο

σύμπαν των Aliens.

Στο εν λόγω video βλέπουμε ένα fireteam τριών παικτών, αποτελούμενο από δύο προγραμματιστές της Cold Iron και έναν συντάκτη του IGN, που συνεργάζονται κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στο χαμένο διυλιστήριο “Katanga”. Εκείο βλέπουμε τον σχεδιασμό του επίπεδου, ο οποίος θέλει να προκαλέσει την αίσθηση της βιομηχανικής space-age εποχής των ταινιών Alien.

Επίσης μπορούμε να δούμε μερικά από τα Xenomorphs που δημιουργήθηκαν ειδικά για το παιχνίδι, όπως το Burster, που εκρήγνυται σε μια βροχή θανατηφόρου οξέος μετά το θάνατό του.

Οι τρεις παίκτες κάνουν χρήση ορισμένων deployable defences, όπως πυροβόλα όπλα και πηνία πλάσματος. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει άλλα co-op survival shooter όπως τα Left 4 Dead και World War Z.

To Aliens: Fireteam αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

The post Πρώτο εκτενές δείγμα από το Aliens: Fireteam appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα