Το Dragon Age 4 βρίσκεται στη μέση της παραγωγής του

Μέσω σχετικής δημοσίευσης στο επίσημο Blog της BioWare, ο Gary McKay (General Manager) ανέφερε πως ο επόμενος τίτλος της σειράς Dragon Age βρίσκεται στη μέση της παραγωγής του.

“Το προσχέδιό μας ολοκληρώθηκε την περασμένη χρονιά, επομένως τώρα είμαστε εστιασμένοι στην υλοποίηση του οράματός μας: δημιουργία εκπληκτικών περιβαλλόντων, πλούσιων χαρακτήρων, ισχυρού gameplay, εντυπωσιακής γραφής, συναισθηματικής

κινηματογραφίας – και πολλά άλλα“, δήλωσε ο GaryMcKay.

“Το σχέδιο για το παιχνίδι είναι καλά κατανοητό και η ομάδα είναι συγκεντρωμένη“, προσθέτει.

Η ανάπτυξη του εν λόγω project βρίσκεται στα χέρια τριών ιδιαιτέρως σημαντικών προσώπων για το franchise και για τη βιομηχανία γενικότερα, όπως είναι οι Mac Walters (Production Director), Corrine Busche (Game Director) και Benoit Houle (Product Development Director).

Ο Walters είχε ηγηθεί πρόσφατα και της ανάπτυξης της Mass Effect Legendary Edition και έχει ολοκληρώσει πλέον 18 χρόνια στη BioWare, ενώ ο Houle έχει εργαστεί σε κάθε τίτλο της σειράς μέχρι σήμερα και βρίσκεται στη BioWare για περισσότερα από 16 χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Dragon Age 4 αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες αργότερα μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Σύμφωνα με αναφορές, όμως, η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2023 και σε κονσόλες νεότερης γενιάς και υπολογιστές.

The post Το Dragon Age 4 βρίσκεται στη μέση της παραγωγής του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα