Επιβεβαίωση για την ηθοποιό-πρωταγωνίστρια του The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Η Supermassive Games επιβεβαίωσε ότι η Ιρλανδή ηθοποιός Jessie Buckley θα πρωταγωνιστήσει στο season finale του The Dark Pictures Anthology, The Devil in Me.

Η ανακοίνωση από τη δημιουργό της σειράς ήρθε λίγες ώρες μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ, στα οποία η Buckley ήταν υποψήφια

Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως η νεαρή Leda Caruso στην ταινία The Lost Daughter. Στο The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, η Buckley θα πρωταγωνιστήσει εχοντας τον ρολο της Kate Wilder.

Θυμίζουμε ότι κάθε ένας από τους τίτλους της The Dark Pictures Anthology είχε έναν διάσημο “επικεφαλής”, με τον Shawn Ashmore στο Man of Medan, τον Will Poulter στο Little Hope και την Ashley Tisdale στο House of Ashes.

Ωστόσο, το The Devil in Me δεν θα αποτελεί τον μοναδικό horror τίτλο με μεγάλα αστέρια στο roster του που κυκλοφορεί φέτος η Supermassive Games. Η βρετανική ομάδα ανάπτυξης είχε ανακοινώσει επίσης πρόσφατα το The Quarry, έναν κινηματογραφικό horror τίτλο που μοιάζει να αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο της πρώτης επιτυχίας της Supermassive Games, το Until Dawn.

Get ready for an unforgettable stay…

Oscar-nominated actress Jessie Buckley will star as Kate Wilder in #TheDevilInMe #TheDarkPictures pic.twitter.com/4k2ineng6a

— Supermassive Games (@SuperMGames) March 28, 2022

Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2022.

The post Επιβεβαίωση για την ηθοποιό-πρωταγωνίστρια του The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα